![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa/Natolin
Motocykl: nie mam już AT
Przebieg: 99999
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 20 godz 53 min 17 s
|
![]()
Dzisiaj objeździłem kilka sklepów i nic
![]() Wiem tyle że Macna odpada, raz że nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia, a dwa powiedzieli mi że na polski rynek nie puszczają w jasnych kolorach (tylko czarne). Na tą chwilę faworytem jest Vanucci bo bardzo mi się podoba i dobrze się w niej czułem. A czy z HG coś jest fajnego i gdzie w Wawie można to pomacać?
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 19 godz 59 min 10 s
|
![]()
HG moga cos miec w Motostore na Wiertniczej. Ale najpierw zadzwon.
Jak nie to bajzel i gostek z Mikolajek Pomorskich.
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa/Natolin
Motocykl: nie mam już AT
Przebieg: 99999
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 20 godz 53 min 17 s
|
![]()
Dzisiaj macałem Modekę Discovery s, wiem że Afrikanierzy wieszają na Modece psy, bo przeczytałem wątek z tego forum, choć nie wszyscy
![]() Dlaczego na forum np. TA, albo TDM ludzie chwalą Modekę ? Mają inne wymagania ? Tam jest zdecydowanie więcej pozytywów, niż na naszym forum ![]() Do rzeczy kurtka mi się nawet podobała, oglądałem tą w ciemnych kolorach, ale jeszcze poszukam gdzieś jasnej. Nie znalazłem nigdzie informacji, jakiego typu jest membrana w tym modelu, wiem że stosowali w jakimś modelu Sympatex. Czekam na maila od Modeki z info o membranie, jeżeli nie uda mi się kupić Ventus-a III w dobrej cenie, to chyba się nią zainteresuje. Drażnią mnie tylko trochę te wyszyte trybale/wzory z przodu i tyły kurtki ![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Katowice
Motocykl: RD07
Przebieg: ...
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 8 godz 16 min 57 s
|
![]()
Ja mam takową kurtałę właśnie.
Faktycznie jeżdżę TA, może z powodu mniejszej prędkości ![]() Dla mnie kurtka ta ma jedną wadę: trochę przyciężka. A reszta spoko, ale jak pisałem, ja mało wymagający jestem. Dla mnie to nie koniec świata jak mi pod kołnierz dmuchnie. Pozdrawiam Jaro