![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
A pokopaj waść w osłone troche no... okolice dźwigni hamulca szczególnie i w nią samą
![]() |
#2 |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 1 godz 33 min 20 s
|
![]()
Dziś sam walczyłem z podobnym objawem , myślałem że linka prędkościomierza dożyła końca bo coś mi niby zaczęło popukiwać , szurać i szmerać z jak mi się wydawało okolicy ślimaka ,z linki a może zegarów.
Jechałem do pracy ze ściśniętą dupą bo już widziałem te wyrwane zęby ze ślimacznicy. Po demontażu linki i obdukcji okazało się linka nówka sztuka. Jakież było moje zdziwienie jak po dalszych poszukiwaniach padło na zacisk hamulcowy . Po wyjęciu jednego z prawie nowych niebieskich Nissinów okazało się że w nacięciu siedzi sobie pan kamyczek i ładnie napierdziela o dziurki w tarczy.Dźwięk łudząco przypominał jakby zacinającą się linkę w pancerzu. Sprawdź czy się lekko kręci przednie koło. Sprawdź przedni zacisk , lubią się w nich zapiekać tłoczki.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Tripmaster do mnie mówi!!! | Piotr B | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 7 | 30.10.2013 16:34 |