![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
No te buciory z kaskiem na drugim zdjęciu znalazły się w idealnym miejscu
![]() Lejdiski Kochane - dziś "przekonałam się na własnej skórze" , że wspólne, drużynowe szycie femdurowych wdzianek to świetna zabawa. Szczególnie jak drużyna taka zgrana ( Ucek - ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
Oj, chyba zaczynam się bać
![]() ![]() ![]() .....biedny Rambo.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]()
Lejdiski - kur...
![]() Motorki odpoczywają już w garażu (mają po czym), a ja czuję meeeeega pozytywne zmęczenie!!! DZIĘKI !!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
Uff, dotarłam swoim czołgiem "nie do zatrzymania"
![]() ![]() a teraz po kolei Ucuś, Królowo - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jesteście czadowo odjazdowe i ogromnie się cieszę, że Was poznałam ![]() Michał i Marcin, moto tym razem dojechało w pozycji wertykalnej - wielkie dzięki! ....i pozdrawiam Dziunka ![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]()
Lejdisy moje najfendurowsze
![]() Wszystko, co się w Kwidzyniu wydarzyło, przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Ucek - to wszystko Twoja wina ![]() ![]() ![]() ![]() Całości nie sposób opisać słowami a przynajmniej nie dziś - takie emocje są we mnie, że nie stać mnie na minium obiektywizmu ![]() ![]() Zaglądającym ciekawym powiem tylko - reprezentowałyśmy Was godnie - nasz "występ" opisze prasa, pokaże tv oraz fim dok. - i to wcale nie żarty! O nawiązanych znajomościach i przygodach długo by opowiadać ![]() Atmosfera zawodów cudowna - ludzie legendy i sławy światowego formatu w kameralnym otoczeniu - okazało się, że na Erzberg nie trzeba jechać, żeby samego Teddiego Błażusika czy Bartka Obłuckiego popodziwiać! (i chyba nie skłamnię, że były też chwile kiedy to oni podziwiali nas ![]() ![]() ![]() http://sport.wp.pl/kat,32386,title,Polacy-w-czolowce-motocyklowego-enduro,wid,12362684,wiadomosc.html?ticaid=1a579 Fotek mamy cały "wór" - i pewnie parę tu wrzucimy (zostałyśmy obdarowane wieloma prezentami m.in. przez PZMot filmem "Women's Motocross World Championship" 2008 i jak się kierownik DKF-u WTA zgodzi, zrobimy tradycyjny pokaz czwartkowy?) Dziś Chcę napisać tylko to, że najpiękniejsze dla mnie były chwile, kiedy doświadczona "uckowa" ekipa Lejdis na KTM z Pro-motor'a wraz z naszą Olą "turlała" po okolicznych łąkach, błotach i piaszczystych bezrożach Lejdisy AT w obstawie afrykańskich i promotorsowych chłopaków - takiej integracji chyba jeszcze nie było! To jedna z najradośniejszych lekcji jaką dane mi było przeżyć! Kochani, dzięki Wam: - zdobyłam Puchar Pozytywnej Energii ! - zdobyłam swój kolejny Everest! Bardzo, bardzo wszystkim, krórzy "maczali w tym palce" a raczej opony - dziękuję! p.s nieśmiało proszę o jeszcze ![]() KISS wasz raczkujący endu-raczek
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
My Ramboszczakiem też dotarliśmy bezproblemowo. Wracaliśmy na siagę przez wioski i nawet załapaliśmy trochę offiku szutrowo-piaskowo-leśnego.
![]() Fajnie się latało, podnosiło sprzęty i pchało DRkę. ![]() ![]() ![]() Łykend był perfecto. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Lejdisy-Pamiętacie? | bajrasz | Lejdis | 3 | 29.12.2012 15:40 |