![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Ciptak Tribe
Miasto: Warszawa
Motocykl: F650GS
![]() Online: 11 godz 18 min 19 s
|
![]()
Witajcie Motobabki!
Ja też się przywitam, skoro taki ładny wątek powstał. Mam na imię Ania/Anka i jestem na początku motocyklowej drogi. Właśnie niedawno mój chłop zakupił małego GS-a (bmw), którym będzie musiał się ze mną dzielić ![]() Oboje przesiedliśmy się ze skuterów, także szanse są wyrównane. Ja wolałabym na pierwsze moto coś jeszcze mniejszego, żeby opanować dobrze technikę i nie użerać się z ciężkim potworem, ale trochę już okiełznałam tego bawarskiego czerwoniaka, więc nie będę narzekać. A za jakiś czas pewnie doszkalanie w JEDYNEJ SŁUSZNEJ szkole jazdy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]()
witam nowe Lejdis
![]() widze, że na głęboką wodę rzucone - AT 04 i Gs'ik to całkiem zacny pułap jak na 1-sze moto. Dzielne jestescie i z pewnością dacie radę bo widać determinacja w Was odpowiednia; w razie potrzeby pytajcie, radźcie się mamy tu całkiem spore grono fajnych koleżanek a niektóre to prawdziwe GURU motocyklowych umiejętności i doświadczeń. Dziewczyny - samych radości z dosiadania moto Wam życzę ![]() ![]() Nastia - czy ten Wasz czerwony, mały GS'ik nie mieszkał wcześniej w garażu Maćki? Moje motocyklowe wybory i fascynacje jakoś ewoluują od dużego do małego ![]() Azja - czekamy na relacje z kursu - oczywiście chodzi nam o to czy instruktor przystojny i jak Bajrasz to znosi? ![]() Lenka a my to się na ... gadamy na wizji ![]() Ucek i Ola pewnie w terenie a reszta pań zimuje jeszcze?
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
a nic z tego, ciocia ma pamięć jak słoń!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam wszystkie nowe Lejdiski - niech Moc będzie z Wami! ![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: już chyba czas pisac-3miasto:)
Motocykl: Transalp
Przebieg: realny
![]() Online: 23 godz 13 min 14 s
|
![]()
cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elutka.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |