![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
Zobacz wyniki ankiety: Czy regulamin jest sprawiedliwy | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 23.26% |
Nie |
12 | 27.91% |
Potrzebna korekta |
21 | 48.84% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | |
no... może trochę niezdecydowany
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: koło Mszczonowa
Motocykl: już nie Afri, R1200GS + Franza DRZta
Przebieg: rosnący
![]() Online: 2 tygodni 12 godz 37 min 22 s
|
![]() Cytat:
2. Wcale nie trzeba się godzić, że spora grupa to tylko gapie. 3. Jeśli zostanie 100, 150 osób to po co to forum ![]() Dodatkowo wkurwia mnie, że na temat czy płacic, czy nie płacić na forum wypowiadaja się osoby, które nie wpłaciły składki. No przeciez nie będą pisać że trzeba płacić. I nie dotyczy to tylko RAWFRO. Podoba mi się pomysł z gwiazdkami, podoba mi sie pomysł z ograniczaniem dostępu do działów forum. Jeśli komuś sie to nie podoba to niech założy inne forum za darmo, niech je utrzyma i niech się nie pulta. Skoro są kłopoty finansowe z utrzymaniem serwera (a będą w następnych latach też) to jest to sprawa priorytetowa. Nie podoba mi sie chęć opodatkowania PiD. Dostajemy od nich lepszą od rynkowej ofertę i to też jest korzyść dla nas, forumowiczów bycia tu na forum. Kupiłem od Wasilczuka centralkę, tańszą i dobrze zrobioną i mam mu kazać za to jeszcze płacic? Albo od Franca sprawdzone moto? Albo od Ramiresa taniej jakąś część? Albo od Huberta taniej opony z dostawa pod nos? Dodatkowo go obciażac za to że mi robi dobrze?! Chyba by mnie pojebało już całkiem! I Proszę się pięknie odjebać od Rambo, Zbycha i Adagiio. Należą oni do osób (i jest to tak na prawdę około kilkanaście dusz), które kształtowały to forum i bez nich (miedzy innymi) nie było by ono takie wyjatkowe. I nie przepraszam za wulgaryzmy. "Afrykę mam, to fajna maszyna! I składki płacę by forum utrzymać. Poczytać tam mogę o tym co chcę. A nie płacący wkurwiają mnie-e! Africa twin, Twin Africa radosci ma, miłości ma."
Prowadź motocykl tak, jakbyś chciał żeby to robiły Twoje dzieci... Ostatnio edytowane przez tom64 : 18.02.2010 o 02:04 |
|
![]() |
![]() |