![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
a tak sobie jeszcze pomyslalem nt tego sterownika z allegro: to chyba nic nie szkodzi ze dziala na zasadzie 'wlacz wylacz'.
mielim w firmie piece /pastor swiadkiem/ co przez 'wlacz wylacz' sterowaly temperatura w zakresie 21 - 850stC. DOKLADNIE. z regulacja nachylenia krzywej przyrostu i oczywiscie z utrzymaniem temp na zadanym poziomie jesli byla taka potrzeba. histereza sie to bodaj nazywalo. ja bym tak lekka reka nie skreslal tego regulatora - skoro mu sie powie ze ma byc 40stC to bedzie tak dlugo wlaczal i wylaczal az nie bedzie zaprogramowane 40stC - od tego przeciez ma termopare. popraw mnie jesli sie myle bo jeno praktykiem 'regulatorowym' jestem i nie mam pojecia o tym jak do konca te urzadzenia dzialaja. OCZYWISCIE jak mialbym wolec to wolalbym zeby 'legurator' mial 3 stopnie grzania i kosztowal 20PLN zamiast tych 60 ![]() odbylem dzisiaj wycieczke do mojego autka i poczekalem tak 5 z minut z wlaczonym ogrzewaniem lusterek. jakby tak grzaly moje manety to bylbym szczesliwy a tu jeszcze grzeja te matki przez szklo - gdzie izolacyjnosc znacznie wieksza od gumy. ano poczekamy chwile i sie wyjasni. PA matjas
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Couchsurfing w służbie włóczykija. Jak działa i w czym nam może pomóć. | JARU | Kwestie różne, ale podróżne. | 12 | 21.03.2013 15:37 |