![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#22 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Jak temperatura spada do 5 stopni i mniej to staram się nie jeździć bo opony słabo trzymają w takich warunkach i mogą być oblodzenia. Ale jak już trzeba albo mnie zew przyciśnie to bielizna z wełny na to ciepła bluza, na to polar na to membrana a na to kurtka. I tak z reguły spicnieję bo mi łapy i stopy zmarzną i nic tu nie dają grzane manetki czy gruba skarpeta. Na krótkim dystansie to i w kapciach i wiatrówce się obleci. W terenie zimą to wystarczy wełna, ciepła bluza a na to cienka kurtka bo człowiek się przy wysiłku zagrzeje. Moja kobita twierdzi,że mam zaburzoną termoregulację bo w 25 stopniach nad morzem muszę mieć bluzę a często też polar i czapkę ale każdy inaczej czuje chłód i znam takich co w kilku stopniach jadą w koszulce pod kurtką i twierdzą że im ciepło. To sprawa mocno indywidualna.
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Spodnie i kurtka- Komplet do 3 tys. Zł. | Lakrua | Ciuch Afrykańczyka | 52 | 23.08.2018 20:55 |
Kurtka/spodnie STR Graffiti | Marcin SF | Ciuch Afrykańczyka | 12 | 16.06.2009 22:34 |