Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży > Trochę dalej

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 18.05.2009, 20:48   #17
schneider

Motocykl: RD03
schneider jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 41 min 17 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał zombi Zobacz post
Pogratulować fantazji. Fajnie, że się odezwałeś i foty zamieściłeś mimo nieporozumień z początku kwietnia. Może kilka wrażeń, jakiś opis? I czekamy na inne wyprawy.
Ja poprostu przylecialem do Maroka samolotem jak Lord Koks (tutaj wielki szacunek dla przyjeżdżających tam na kołach z Polski). Spędziłem tam 4 tygodnie, byłem w Casablance, Rabat, Fez, Merzuga,Quarzazat, Marakesz, Essauira, podróżując pociągiem, autobusem oraz wynajętym samochodem. Jeżdziłem też przez 3 dni przez Atlas wynajętym skuterem, chociaż te 3 dni mogły trwać cały miesiąc. Tak pięknej okolicy jeszcze w życiu nie widziałem, wyobrażcie sobie, jedziecie cały dzień i spotykacie po drodze tylko osły, a jak staniecie w wiosce, przybiegnie 100 dzieci, które was otoczą i chcą was obejrzeć czy dotknąć. Ja tam wrócę na 100 % własnym sprzętem. Poza Atlasem można tam obejżeć bazary w Fez czy Marakesz oraz pustynię, ale to wszystko tylko po jednym dniu. Dłużej staje się nudne.
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg IMG_7296.JPG (711.1 KB, 15 wyświetleń)
schneider jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania