![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: wrocław/oława
Motocykl: RD07a
![]() Online: 17 godz 5 min 53 s
|
![]()
witam,co do wyjazdów z obcymi ludzmi,byłem na 5 wyjazdach wtym na trzech z osobami z forum i te wyjazdy były bardziej udane od tych drugich.raz moi kompani w chorwcjii (których znałem)nachlali sie i cały szczegółowy plan legl w gruzach i odłączyłem sie od nich w trzeci dzień.zawsze jest ryzyko ale wyjazd do mongolii to też RYZYKO i każdy dalszy wyjazd to ryzyko bez wzgledu na towarzystwo.ja byłem z Piranią na krymie i był dwa dni temu u mnie na flaszce a nie znałem go wcześniej,i był z nami Herni którego poznałem na majowym wyjeżdzie do albanii i myślimy o wspólnym wypadzie na 2011.powiem tylko że 500 km dziennie przez 4 tygodnie to sporo.ja jadąc na krym zrobiłem łącznie 4900 km w 9 dni więc śrenio ok 550 km dziennie i wiem co to znaczy jadąc po ukrainie,ale mam nadzieje że Ci sie uda i trzymam kciuki
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mongolia 2011 P-R-S | sebol | Trochę dalej | 126 | 31.05.2013 23:43 |
Mongolia samotnie czerwiec/lipiec 2011 | doktorek | Trochę dalej | 44 | 14.02.2012 19:08 |
Mongolia 2011 start przełom lipca sierpnia, motorki już ma miejscu :-) | mnorbi | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 02.07.2011 17:46 |