![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 2 godz 19 min 36 s
|
![]()
Cześć. Pewnie już większość trafiła gdzieś w sieci na w/w bike.
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupienia czegoś świeżego/nowego. Docelowo w garażu ma zostać tylko vfr 800 i „to coś”. Pytanie co to jest i z czym się to je? Dwa tygodnie temu byłem blisko podpisania papierów na MG Stelvio przy okazji otwarcia nowego salonu Eurorider w Katowicach. W piątek byłem napalony i w sobotę miałem jechać po moto. Zadzwoniłem jednak do człowieka który miał na OLX wystawione takie 2024r i 6tys przebiegu. Powiedział mi żebym uciekał z salonu i nie dał się wpierdolić w ten syf. Więc ostygłem😂 Takie Moto Morini z kuframi kosztuje 49.900 Tylko no właśnie. Wiem że spadek wartości masakryczny. Pytanie co to za piec? Czy to rodowity chinol? Zawieszenia KYB przód tył, Brembo monoblok, Bosch Cornering ABS, tablety srety. Ktoś to miał okazję macać, oglądać albo wie coś na temat tego motocykla? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Afryka dzika..... Poznań - Cape Town 2008/2009 | chomik | Trochę dalej | 415 | 11.04.2025 18:26 |
Moto Morini X-Cape ? | zimny | Inne - dyskusja ogólna | 8 | 12.04.2023 08:03 |
Kraków - Cape Town - Slajdowisko 7 kwietnia Kraków | electro | Trochę dalej | 14 | 08.04.2014 10:03 |