![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Mirek ja pierdziu - to dom na kółkach
![]() Obecnie muszę podjąć wyzwanie - robić na brygadówce L4H3 czy kupić gotowca. Nie wiem jakie są za i przeciw. Cenowo chyba wychodzi na jedno. Teraz akcyzę się płaci za specjalny. Co do plusów campervana to: + wiem co mam bo sam buduję + robię pod siebie i swoje potrzeby + czasami wpuszczają tam gdzie nie wpuszczają kamperów - ale to już się zmienia, a i vany już mało vany przypominają (dla rodziny 2+2) + można mieć 4x4 i są wąskie w uliczkach + szybsze na przelotówkach (nie dla mnie - bo z dziećmi to jadę jak emeryt po szachy) + można robić "na raty" - wąskie - home made, a nie profesjonalne wykończenie - finalna cena może być wyższa niż oryginalnego kampera - brak dodatków typowo kamperowych Piszcie o Waszych doświadczeniach. PS Wpisy o autach osobowych są miłe - sma spałem nie raz w Fordzie, ale obecnie materac mam do sprzedania i temat zamykam. Chodzi o kamper z łazienką lub możliwością umycia się i załatwienia potrzeb w toalecie własnej - tak się umówmy.
![]() |