![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 19 godz 55 min 44 s
|
![]()
A ja ją lubię za to, że pan Hąda konstruując ją stworzył motocykl, który w ocenie większości Czarnuchów nie miał prawa powstać. Za to, że jest zaskakująco piękna i robi wrażenie żylety. Kiedy zakochujemy się w kobiecie, najczęściej nie mamy pojęcia jaka ona naprawdę jest, mamy tylko swoje wyobrażenie. A nowa Afra jest godna tego, żeby się w niej zakochać bez pamięci. Oby nie było rozczarowania po ślubie... czego sobie i wszystkim życzę.
To mówiłem ja, Jarząbek Wacław. To porównanie jest zajebiście trafne do momentu kiedy ta nasza wymarzona piękność się nie odezwie lub nie pójdzie na zakupy.....każdy wokół chciałby ją nam wydmuchać ale niekoniecznie żyć z nią na co-dzień.....poczekamy zobaczymy....i oby nie było rozczarowania ! Panowie, ochłońcie trochę..... |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dlaczego lubię KTM-a | puszek | KTM | 4133 | 18.04.2025 19:47 |
Dlaczego lubię BMW, KTMa, Triumpha | Orzep | Inne - dyskusja ogólna | 125 | 23.08.2013 20:28 |