Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Szpej turystyczny - Produkty i Porady > GPS > Hardware

Hardware Opisy sprzętu, porady dotyczące wyboru...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.03.2013, 10:35   #29
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 19 godz 13 min 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał Rychu72 Zobacz post
Matjas
Tak czytam i zastanawiam się, czy kumulowanie wszystkich szpejów do jednego to nie strzał w stopę. Pada Ci ten sprzęt i tracisz możliwość dzwonienia, nawigowania, robienia fotek itd.
NIE ŁUDZĘ się abym miał wyjeżdżać w najbliższej pięciolatce gdzieś w dalekie piz.u i NAWET gdyby cokolwiek takiego się stało to do domu zawsze wrócę po drogowskazach czy nawet w offie pytając ludzi.
Uważam, że nie potrzebuję mieć w garażu wyprawówki enduro i samochodu 4x4 po to aby na nie patrzeć - wiem, że nie wykorzystam ich w nadchodzących latach z różnych przyczyn. Dlatego też po odbyciu szczerej rozmowy z samym sobą zdecydowałem się taki właśnie krok. I nie żałuję póki co.

@Sneer - OZIego już usunąłem z karty. Niestety nie będę sie wbijał w rozgryzanie kolejnego softu, którego funkcje tak naprawdę nie są dla mnie. Większość gruntówek w promieniu 100km od domu gdzie mogę dojechać swoim endurakiem jest na AM a track mogę czytać w Oruxie - jednak o niebo łatwiej.

NA KONIEC tak mniej OT - jak nawigować po europie? AM na adroida kończy się na Polsce. Działa OK i nie mam zastrzeżeń. Ale EU? Czym to obskoczyć? Powyżej widziałem TT i Garmina na IPhonie. Na Androida też są takie rzeczy?

matjas

Zasady Postowania