![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
No własnie o to chodzi, że moja obecna lampa jest już nadtopiona (nie mogłem nawet wyjąć sfajczonej żarówki...). Po poprzedniej oryginalnej ba20d 35W, załadowałem jakąś akcesoryjną 45w i było trochę lepiej, ale mijania się spaliły szybko, a na długich latałem tylko po czarnym, na offa wyłączałem co by żarnik dłużej pociągnął. Kicha jest taka, że takiej żarówki nie kupię na stacji, a jazda w nocy w górach przy samej pozycji to słaby pomysł (przerabiałem
![]() Dziś się przejechałem DRką w nocy i lampa nawet daję światło, więc pewnie rozejrzę się, po wypłacie, za jakąś lampą na H4. Zastanawia mnie jeszcze czy będzie duża różnica przy h4 35W w stosunku do ba20d 35W? Marcin.111, ta lampa Moose R wygląda dokładnie jak Polisport IMX Ciekawe czy to faktycznie świeci sensownie ![]()
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Lampa tyl- zamiennik? | TOFAKT | Układ elektryczny i zapłonowy | 4 | 25.04.2013 22:15 |
Lampa tylna LED | Zoltan | Układ elektryczny i zapłonowy | 10 | 25.04.2008 12:08 |