![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Gliwice
Motocykl: RD 07a i orange, ale biały-250 EGS
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 13 s
|
![]()
Mam Anakee, przód i tył. Zrobiłem na nich jakieś 8,5 tyś, miałem je już założone kupując motocykla. Pewnie mają koło 10 tyś. Przód zachowuje się jak niemowlę - ząbkuje. Niby bieżnika sporo, ale wystarczy się przyjrzeć z boku i widać schody jak cholera. Do tego stopnia, że zaczyna mi kierownica drgać przy hamowaniu.
Tył natomiast zaczyna wyglądać jak nadmuchany trapez. Czyli środek gumy płaski się robi, i boczki także (od winklowania ![]() Zużycie gumek zależy od stylu jazdy ( ew. stopnia rozwiązłości danego osobnika ![]() ![]() ![]() A teraz se założę Heidenaua K60 na przód i zobaczymy, co to jest warte. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
opona przednia "ząbkuje"... | yarecky2000 | Hamulce, kola, opony | 54 | 07.09.2011 15:33 |
PAnowie Potrzebuje Opini!!!!!!!!!!!! | Boski-Kolasek | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 6 | 18.10.2010 16:03 |