![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 48 min 30 s
|
![]()
Cześć MCGREGOR.
Tak jak chłopaki piszą, kup sobie dobry nowy kask i buciory, a resztę może na początek z używek. Napisz jakiej jesteś postury (patyczak,king size czy też bigbalabum ![]() Więc dawaj info jakim jesteś dużym chłopcem i coś tam w całej Polsce się znajdzie dla Ciebie. Pozdrófko ![]() ps Jak sobie przypomnę jak kiedyś tam, lata temu wstecz, gdy zaczynałem przygodę z moto-enduro i moto na poważnie w ogóle, w jakich ciuchach a właściwie szmatach jeździłem nie mających nic wspólnego z motocyklizmem tylko zwykłych warstwach "na cebulę" ![]() Ale nigdy nie zapomnę tego uczucia gdy jechałem kupić pierwsze MOTO, swoją Super Tereskę 750 (YAMYCHA =motocykl dla SUPER PENERA) do Płocka z kumplem na jego Afri03 jako pasażer a wracałem już na moto. Jedna z największych radości życia! Niezapomniane!! Cudowne, mistyczne uczucie!!! Pamiętam, jak jechałem pierwsze kilometry i jak nie mogłem się powstrzymać, żeby się nie śmiać tylko skupić na jeździe. !!!!!GDYBY NIE USZY, TO ŚMIAŁBYM SIĘ NAOKOŁO GŁOWY ![]() Ależ się rozmarzyłem teraz. Wszystkim "Nowym", co kupili właśnie swoje pierwsze moto w życiu, życzę 100000000000000 km bezpiecznego ![]() No i nie znikającego uśmiechu na gębie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |