|
|
|||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#31 | |
|
Moderator
![]() |
Cytat:
Można założyć nowy temat o Gruzji.
|
|
|
|
#32 |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 2 dni 12 godz 37 s
|
Gruzja to Azja, jest po południowej stronie Kaukazu.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
#33 |
![]() |
Z tą Azją to chyba zależy którego Gruzina spytasz
|
|
|
#34 |
|
dupa nie ajatollah
|
Ty się wszędzie musisz wkitrać na "nie".
Geograficznie Gruzja to Azja.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
#35 |
|
trampkarz emeryt
![]() |
Wierny, mam taki pomysł - żeby założyć w tematach różnych ale podróżnych taki wątek w stylu - turysta vs. dzika zwierzyna.
Może niekoniecznie motocyklowy ale jednak związany z biwakowaniem. Dla mnie takie info jest cenne - lubię chodzić po górach i różnych zadupiach. Można by tam docelowo przenieść posty mazeno z poprzedniej strony jeśli nie będzie miał nic przeciwko. Dla mnie taki zbiór wiedzy byłby np cenny, co robić, czego NIE robić, co jak odczytywać. Często atak miśka to efekt nieświadomości lub głupoty ludzkiej. Ale np. o tej sytuacji ostatniej w Bieszczadach - nie wiedziałem że to tak wyglądało. Poddaję pomysł ![]() Pozdrawiam zimny |
|
|
|
|
|
#36 |
|
dupa nie ajatollah
|
Nie mam.
Tylko może bardziej ogólny temat, nie tylko o zwierzynie. Hmmm. Zastanawiam się teraz, czy w dobie "nowoczesności umysłu" nie wstawić jakiejś formułki typu "nie pij płynu do spryskiwaczy", żeby mnie ktoś potem nie posądził, jak go misiek podrze... No bo - patrz: moja sygnaturka.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 1 tydzień 6 godz 48 min 20 s
|
Chyba już czas na conajmniej dwa watki wydzielone z tego wątku
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
![]() |
|
|