![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() |
![]()
Fazik to nie prawda bo ściek nic o tym nie mówi
![]()
![]() |
#22 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 10 miesiące 1 tydzień 9 godz 49 min 15 s
|
![]()
Jarczoqu, to wszystko teoria spiskowa i do tej książki trzeba założyć czapkę aluminiowa . To jest wymyślona fikcja. Jakby tak była prawda, to w wiadomościach by o tym mówili.
![]() A nie , czekaj.... https://subiektywnieofinansach.pl/mi...z-w-warszawie/
![]() |
#24 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Fazik nadal nie rozumiesz że to wszystko dla wspólnego dobra, inwigilacja, kontrola nad obywatelem i dyktatura informacyjna to podstawy działania systemu. Jak wyłączą dostęp do elektronicznej kasy przeciwnikom to bliki sriki pójdą w piździki, wystarczy jeden klik i nie masz dostępu do niczego. Wtedy nawet nie zapytasz sztucznej debilizacji co robić
![]()
![]() |
#25 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 4 dni 19 godz 2 min 53 s
|
![]()
Znaczy się wiadomo oczywiście że w kaskach chodzi głównie o kaskę.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Adagiio, wiem że nie rozumiem bo za głupi na to jestem i jeszcze jakiejś wolności mi się chce.
To się nazywa teraz uspołecznienie, a nie nacjonalizacja. Teraz rządzi spoleczenstwo a nie narod. W Berlinie jest plan uspołeczniania firm, które za mało robią aby ratować klimat. Jak widać, społeczeństwo chce ratowania planety, a jak Ty nie chcesz to i tak będziesz chciał, albo dostaniesz zarządcę komisarza klimatycznego. Wiem że to brzmi jak kolejna foliarska teoria spiskowa, ale to prawda. Sąd administracyjny powiedział, że klimat jest wpisany w konstytucję i zabranie Twojej firmy pod państwowy zarząd, nie jest sprzeczne z konstytucją ![]() https://jungefreiheit.de/politik/deu...ngsgesetz-ein/ Erich znowu rwie włosy w grobie. On musiał racjonalizować siła, policja, wojskiem, karabinami pacyfikował prywaciarzy, bo burżuje nie chcieli oddać własności. A dziś cyk, społeczeństwo chce Twojej firmy i to jest zgodne z prawem , bo nie masz pompy ciepła i styropianu na ścianie ![]() Jak miałem że kolejna komuna idzie do Polski z zachodu, to mi znowu czapkę amelinowa na mój durny łeb wsadzali
![]() |
#27 |
Administrator
![]() |
![]()
Adagiio dobrze prawisz, pozostaje kasę do słoików i w inne pewne miejsca lokować.
Co z tego że tracą na inflacji ale będą pod ręką. A do likwidacji gotówki jeszcze trochę, ale nie za długo. Do tego całego zła wystarczy czyjaś ręka i czerwony guzik. To przerażająco łatwe.
![]() |
#28 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Ograniczanie wolności w imię bezpieczeństwa. Uspołecznianie prywatnej wlasnieci dla dobra ogółu.
Nie widzę absolutnie sensu zakazywania spotkań 11 stuningowanych golfow na parkingu nad jeziorem. Tylko i wyłącznie złapanie ludzi za mordę, aby nie mieli w życiu przyjemności. Mają być wszyscy równi Może Zimiok Ty widzisz sens tego paragrafu?
![]() |
#30 |
![]() |
![]()
Aha... tyle wywnioskowałeś z tego artykułu?
![]() ![]() ![]() Nie widziałem nigdzie, żeby ktoś zakazywał spotkania 11 golfów. Nie widziałem też żadnego paragrafu, więc ciężko mi mówić o ich sensie. Podeślij proszę, będzie mi łatwiej. Ale... jeżeli są osoby, które wybierają las czy jezioro, żeby odpocząć w ciszy i spokoju na łonie natury, a tuż obok 11 chłopa w golfach z wiejskim tuningiem wydechu robi przygazówy w nadziei, że im od tego siusiak urośnie, to tak, stanę w obronie, jak ty to mówisz, wolności tych pierwszych. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Organizacja kolejnych zlotów | lena | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 77 | 18.10.2009 14:17 |