![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1701 |
![]() |
![]()
Niezłe ceny na xlmoto się pojawiły...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2021
Miasto: Paprykarz-City neighborhood
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 4 godz 34 min 55 s
|
![]()
Mnie osobiście nie przekonują. Poluję na kilka rzeczy i od jakiegoś czasu obserwuję ich ceny m. in. na xlmoto i z tego co widzę to podnieśli ceny bazowe do katalogowych, a po obniżce nie różnią się zbytnio od tego co było przed akcją Black Friday. Chłyt maketingowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
![]() |
![]()
Bez wątpienia robią "wirtualne promocje" ale parę rzeczy jest w fajnych cenach. Ponad rok temu kupiłem u nich kurtkę w letniej promocji która teraz jest na wyprzedaży 80 zł drożej. Myślałem, że coś z rękawiczek wybiorę ale nici..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Łowcy z Łopola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
![]() |
![]()
Czym to się różni od zwykłej LM? Wersja Baja?
![]() |
#1706 | ||
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 20 godz 34 min 40 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
Szukałem u nich butów i ucieszyły mnie obniżki o 20 -22%. Okazało się, że nawet na największym portalu aukcyjnym jest taniej... A tak zawyżonych cen "pierwotnych" nie miał nikt. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Motocykl: xtz660 Ténére/XR650R
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 18 godz 8 min 49 s
|
![]()
Nie wiem. Niby cena zachęcająca ale to w zasadzie dominator z jeszcze gorszym dostępem do części "budy". Do tego jakby brzydko rzeźbiony. Kopkę i rozrusznik bardzo szanuję, mogę jeszcze doceniać felgi bezdentki. Ten egzemplarz wygląda na sztukę do całkowitej odbudowy. Niby fajne dla konesera majsterkowicza. Takie po odbudowie do popatrzenia ale do jazdy to już nie bardzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
![]() |
![]()
Miałem taki pojazd jako pierwsze Enduro. Zrobiłem ponad 20 tyś km. Zdecydowanie lepiej się tym jeździ niż dominatorem. Zbiornik 28l. Słaby tylny hamulec reszta na plus.
![]() |
#1709 |
![]() |
![]()
Jeżeli tu nie ma błędu w cenie (41 320 PLN na ten momemnt) i komuś pasuje mały scram to warto się zainteresować. Jeździłem nim - jak dla mnie trochę za niski (mam 181) i bolały biodra, ale oprócz tego zajefajne moto. Silnik super elastyczny, 5 biegowa skrzynia działająca jak zegarek. Może zegary trochę nieczytelne ale ...uj z tym- jakbym był niższy to bym brał.
https://www.otomoto.pl/oferta/triump...-ID6Efyni.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Motocykl: xtz660 Ténére/XR650R
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 18 godz 8 min 49 s
|
![]()
Nie dla afriki ale... gdybym miął wolne miejsce i czas.. Na moje oko to stara TT 600. Z przełomu lat 80 i 90tych .Nie te co się jeszcze widuje w ogłoszeniach.
Kosmos ze u olków są jeszcze nowe boczki do tego. Stare enduro yamahy- fajnie jakby ktoś z głową na karku to przygarnął i odrestaurował. Zal mi dupę ściska ze nie mam jej jak zawinąć. https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam...on=observed_ad |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[Dla Afryki] Znalezione na Allegro, Ebay i innych | rambo | Wszystko dla Afryki | 3008 | 28.03.2025 08:45 |
Znalezione na allegro,ebay i innych... | HRABIA z Krosna | Wszystko dla Afryki | 29 | 21.01.2017 18:25 |
znalezione na EBAY | randal 76 | Wszystko dla Afryki | 3 | 11.08.2008 23:52 |