Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 15:37   #19
szynszyll

szynszyll's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
szynszyll jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 miesiące 3 tygodni 3 dni 18 godz 36 min 28 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Melon Zobacz post
Futrzak jak ja się cieszę,że jesteś tu z nami bo wiem co wiemy znaczy stara technologia to stara technologia i jak to długo działa.
ja nie mam nic do nowej technologii. pisze to ze smartfona, ktory dla starego dziada + internet jest cudem techniki i nowoczesnej technologii. zwracam tylko uwage, ze nie traktuje sie serio ludzi zostawiajac ich bez wsparcia w czesci zamienne, dane serwisowe i fachowcow majacych dbac o ich zakupy. chinskich firm samochodowych juz jest w PL ponad dwadziescia. motocyklowych pewnie podobnie. nie sadze, zeby wszystkie zarobily i przetrwaly. okresy gwarancyjne nie zostana zachowane + nie bedzie wsparcia technicznego. tylko tyle. wchodze na strone powaznej firmy, mam rozkladowki i serwisowke dla motocykli z poczatku roku i czekam na czesc 5-7 dni max. da sie jak sie do sprawy podchodzi serio. to nie jest moj wymysl. sami chinczycy pisza, ze z ponad 120 marek do 2030 moze utrzyma sie 20%. jaki inny kraj odstawil taki numer? maja po kilka marek czesto od ponad 100 lat. wiekszosc chinskich ma kilka lat i powstalo dzieki rzadowym dotacjom.
Romet 400 ADV mial 'zmiesc konkurencje' - ktos wie gdzie znajde do niego czesci OEM? serwisówke?