Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 21.03.2022, 09:18   #1
zimny
trampkarz emeryt

zimny's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Garwolin
Motocykl: F800GS ADV
Przebieg: za mały
zimny jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 47 min 35 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał JarekO Zobacz post
I teraz kolejny krok przed Tobą (w zasadzie przepaść) - kupno wodniaka :-).
Nie strasz aż taka różnica?

Póki co, gdybym miał tyle kapusty aby kupować wodniaka, to prędzej kupiłbym NATkę Albo DLa 650/1000 nowego.

Ale uprzednio pewnie pojeździłbym kilkoma innymi modelami - budżet za paroletniego wodniaka pozwala na wybór nowych lub prawie nowych japońskich moto.

Cytat:
Napisał ŁukaszBIA Zobacz post
A ja wróżę powrót do DL650.
Nie no Łukasz, bez przesady (jak na razie). Mam nadzieję że problemy z ABSem i heblami są przejściowe. Jak wyszykuję wszystko tip-top to zaparkuje u ciebie

DL650 mnie strasznie rozpuścił w wielu kwestiach - minimalnej obsługowości, bezawaryjności, spalania 4,5-6L, spełniania swojej funkcji jak toster. Wciskam guzik, działa a tost zawsze taki sam. Nikt nigdy w DLu nie naprawiał chyba ABSu, nie słyszałem żeby komukolwiek się zepsuł a trochę się ludzi zna na tych sprzętach Tylko, że miałem 3szt DL 650, każdy był świetny jednak uwiodła mnie chęć spróbowania czegoś innego.

Z BMW kiedyś miałem na ogół tak, że 1100/1150 mi się nie bardzo podobały, 1200 - jak mnie na coś nie stać to staram się sobie to obrzydzić. Teraz starczyło na zakup, zobaczymy czy wystarczy na utrzymanie
zimny jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem