Cytat:
Napisał dzinks
Spisuje się w offie i na długich podróżach? Bo napisane u nich na stronie że zestaw do podróżowania o raczej asfaltem.
Jak to wygląda u Ciebie z użytkowaniem?
|
Hmmm... nie wiem jak latitude spisuje się w offie bo do offa dorzynam poprzedni komplet traverse. Jakbym trafił traverse w dobrej cenie to bym znowu wziął, ale udało się upolować latitude.
Latitude faktycznie wydaje się mieć bardziej szosowy krój, ma więcej kieszeni, jest bardziej dopasowana i jakaś taka bardzie elegancka

.
Traverse jest bardziej luźna, workowata, niekształtna, ale założona na zbroję nie krępuje ruchów, można ją mocno porozpinać i nawet w duże upały nie przegrzewam się. Przez krój nie wyglada się w niej zbyt wyjściowo jeżeli komuś na tym zależy.
Co mnie zaskoczyło to latitude ma dużo mniejsze kieszenie na ochraniacze niż traverse. Nie wchodzą mi ochraniacze poziomu 2 forcefielda na ramiona i biodra, a z kolanami może być problem bo jest strasznie ciasno. Kieszenie dobrze mieszczą te malutkie ochraniacze d3o i tyle :/.
Spodnie traverse spokojnie zakładałem nawet na ortezy, muszę sprawdzić jak to jest z latitudami bo jeszcze nie próbowałem.