Cytat:
Napisał RAFWRO
Siłą napędową wszystkich portali społecznościowych jest MASA. Trzeba się pogodzić z tym, że spora grupa to tylko gapie. Napiszą coś od czasu do czasu, ale pompują życie i zmianę.Właśnie dzięki temu za każdym razem kiedy loguję się tu z wielką radością odkrywam, że jest co poczytać, jest komu odpisać, jest z czego się pośmiać. Postawa typu skasujmy tych co nie zapłacili - ok wyjdziemy z głową podniesioną, ale na którtko. Efekt - przegrana - przegrana. Jeśli zostanie 100, 150 osób, to po co forum, - można do siebie zadzwonić. Trzeba zdobyć pieniądze.Pomyślmy jak to zrobić aby niezdecydowani przekonali się, że warto było zapłacić kilkadziesiąt złotych.
Bardzo dziękuję wytrwałym za to że wszystko działa szybko i sprawnie.
R
|
1. KURWA, my nie jestesmy MASOWYM portalem społecznosciowym!
2. Wcale nie trzeba się godzić, że spora grupa to tylko gapie.
3. Jeśli zostanie 100, 150 osób to po co to forum

Ano dla tych co zostaną.
Dodatkowo wkurwia mnie, że na temat czy płacic, czy nie płacić na forum wypowiadaja się osoby, które nie wpłaciły składki. No przeciez nie będą pisać że trzeba płacić. I nie dotyczy to tylko RAWFRO.
Podoba mi się pomysł z gwiazdkami, podoba mi sie pomysł z ograniczaniem dostępu do działów forum. Jeśli komuś sie to nie podoba to niech założy inne forum za darmo, niech je utrzyma i niech się nie pulta. Skoro są kłopoty finansowe z utrzymaniem serwera (a będą w następnych latach też) to jest to sprawa priorytetowa.
Nie podoba mi sie chęć opodatkowania PiD. Dostajemy od nich lepszą od rynkowej ofertę i to też jest korzyść dla nas, forumowiczów bycia tu na forum. Kupiłem od Wasilczuka centralkę, tańszą i dobrze zrobioną i mam mu kazać za to jeszcze płacic? Albo od Franca sprawdzone moto? Albo od Ramiresa taniej jakąś część? Albo od Huberta taniej opony z dostawa pod nos? Dodatkowo go obciażac za to że mi robi dobrze?! Chyba by mnie pojebało już całkiem!
I Proszę się pięknie odjebać od Rambo, Zbycha i Adagiio. Należą oni do osób (i jest to tak na prawdę około kilkanaście dusz), które kształtowały to forum i bez nich (miedzy innymi) nie było by ono takie wyjatkowe.
I nie przepraszam za wulgaryzmy.
"Afrykę mam, to fajna maszyna!
I składki płacę by forum utrzymać.
Poczytać tam mogę o tym co chcę.
A nie płacący wkurwiają mnie-e!
Africa twin, Twin Africa radosci ma, miłości ma."