|
|
#51 |
![]() |
Bez jazdy próbnej się nie liczy.
|
|
|
|
|
|
#52 |
![]() |
matjas a ile mierzysz?
Do twarzy Ci z maupą
|
|
|
#53 |
![]() |
Matyjas jak pamiętam wąski znaczy szczupły dryblas jest
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#54 |
![]() |
Dobrze pamiętasz
![]() 187 typ suchoklates. Naprawdę spodziewałem się że to mniejsze jest. Byliśmy mając naddatek czasu w okolicy salonu hondy na rakowej we wro i wdepnęliśmy na 5 minut bo chciałem obejrzeć 125 supercub a i do małpy przysiad zrobić dla ciekawości. Żonie bardzo spodobała się supercub - mi też muszę przyznać. Natomiast kolesi na Rakowej zdrowo poniosło - małpa stała za 20kg masakra jakaś ![]() U mnie z zakupami jest szlus narazie więc mam spokój. Priorytetem teraz jest postawić do pionu składanego GS. Reszta zaczeka do 2026 jeśli Bozia pozwoli.
|
|
|
#55 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2011
Miasto: ERA
Online: 7 miesiące 1 tydzień 1 dzień 14 min 52 s
|
Cytat:
Na srajfonie to zdjęcie-edycja-kwadrat. Dopiero potem wklej i włala. |
|
|
|
|
|
|
#56 |
![]() |
Ooo tera widać , że to Matyjas z tym błyskiem
![]() w oczach
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#57 |
![]() |
Czyli zarazara- mam z normalnego zdjęcia zrobić kwadrat?
A gdzie proporcje? Kom po rzyć ja ?
|
|
|
#58 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Miasto: mazowieckie
Motocykl: TA600, NT650V
Online: 1 miesiąc 4 dni 16 godz 39 min 52 s
|
Idę stąd
bo już zacząłem szukać na olx maupy. To niebezpieczne. Ale.....w salonie by się zmieściła obok choinki
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Moderator
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Bytom
Motocykl: RD07c
Przebieg: Im więc
Online: 7 miesiące 1 tydzień 1 dzień 23 godz 22 min 58 s
|
Polecam filmy Emiliana z Krakowa. W tym roku zrobił Nordkapp na Małpiszonie.
![]()
|
|
|
#60 |
![]() |
Masochiści...Ciekawym, kto pierwszy zrobi fotę małpy w Afryce
(jest niedaleko Białego Brzegu).Cechą supercuba jest specyficzna skrzynia. Wymaga dobrego obycia. O ile biegi w górę idą fajnie i w razie braku wprawy sprzęgło poprawi błedy. O tyle sprawa wygląda gorzej przy redukcji na wyższych obrotach. Sposoby są dwa: redukować na niższych obrotach silnika lub nauczyć się redukować na wyższych obrotach z przegazówką i mieć wyczucie lewej stopy kontrolującej sprzęgło. Są akcesoryjne kity, żeby sprzęgło przerobić na klasyczne. Ale to kolejne szelesty. Dochodzi jeszcze aspekt jakości plastyków. W razie obcierki (nawet butem) przy przekroku zostaje trwały ślad na tym ładnym motorku. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|