|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Przy okazji regulacji zaworów , trochę wcześniej niż fabryka wymagała okazało się ze jedna fajkocewka była uszkodzona, ciekawe czy ze starości hehe . Teraz już wiem czemu na zimnym w Afryce mi zapłony wypadały
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 11 godz 5 min 8 s
|
![]() Cytat:
to są fajki a nie fajko-cewki (chociaż kosztują tyle co fajko cewki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Środkowa prawa, to długa ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Radio, przy jakim przebiegu robiiłeś te zawory? Jak tolerancje? Pzdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
środkowe są długie boczne krótkie, u mnie obie środkowe były przepalone, kupiona jedna używka także była przepalona więc kupiłem dwie nowe coś za ponad 500zł chore niestety... ale już nie chciało mi się bawić z używkami.
Uważajcie baaardzo przy wyciąganiu bo urywają się, łatwo także urwać trzpień na który nakręcony jest przewód WN, czasem ich wyjęcie bez zniszczenia graniczy z cudem Ostatnio edytowane przez mdxmd : 21.12.2019 o 21:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Spoko. Byłem tylko ciekawy czy po takim przebiegu trzeba było regulować. Pzdr i Wesołych!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() z innej beczki, uszczelniacze zmieniłem przy przebiegu ok 80.000km nie dlatego, że puściły! zwyczajnie zdrowy rozsądek nie pozwalał już na dalszy wyjazd... na usprawiedliwienie faktu dodam tylko, że do 73.000 motocykl nie widział "terenu" ani błota ani nawet wielkich dziur w drodze ![]() łożyska z przodu jeszcze oryginalne, główka ramy także, sprawę lekko pogarsza zgon abs ale to było na gwarancji a może mechanik nie miał co robić ![]() obecnie 92.000km i nie wiem czy jeździć czy sprzedać bubla, bo jak już stuknie 100.000 trza będzie wyłącznie złomować a szkoda ![]() Ostatnio edytowane przez mdxmd : 25.12.2019 o 15:26 |
|
![]() |
![]() |