|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Zgierz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: duży :)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 6 godz 45 min 51 s
|
![]()
Na honda.jp pisali, ze nową Afrę napędzać będzie licencyjny silnik od BMW f800 jako najlepszy w klasie, tylko ze skrzynią bezstopniową produkcji Kymco.
![]() wytapatalkowane
GS über alles!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Tank : 05.11.2014 o 06:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 38 s
|
![]()
Nie wierzę.
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Piękności, tylko siadać i odkręcić manetkę nie tracąc czasu na wbicie jedynki
![]() Minimalistyczna, wysoka, wąska z przodem chyba 21 cali. Podoba mi się bardzo. Tylko niech teraz co poniektórzy ruszą żółte dupska i do roboty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
![]() |
![]()
Zetjohny , będziesz miał sporo roboty z przeróbkami desek do siedzenia do tego brak ochrony silnika.......
Jeśli to ma być "nowa Afryka" to ja nadal czekam że kiedyś się pojawi choć po tym co widać to już nie możliwe. To jest konstrukcja podobna do innych , nic porywającego optycznie w niej nie ma. Przez 12 lat nie mogli wymyśleć nic lepszego? Podpieranie się napisami w reklamówkach Africa Twin to nadużycie. Technicznie może być mocniejsza, lżejsza , posiadać lepsze zawieszenie czy co tam innego ale sama technika nie tworzy całości. Musi być to coś a nie tylko parametry i liczby. Obecne Afryki za kolejne 10 -20 lat nadal będą rozpoznawalne a ten nowy motocykl zniknie w tłumie zaraz za bramą salonu. Każdy widzi świat inaczej , dla mnie królowa pozostaje nadal na swoim tronie.
![]() |
#5 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
Najlepszy w klasie czego? Ulepów z gównolitu?
![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 22 min 10 s
|
![]()
Razu pewnego chłop zamarzył o Japonce. Marzył tak lata. Marzył i kochał.
Co i rusz odwiedzał biuro matrymonialne a japonki jak nie było tak nie ma. Smuto się panu z biura zrobiło, więc postanowił działać. Widział wszak, że chłop w lata się wpędza i niebawem mu ta Japonka na nic się nie zda. Podarował nieszczęśnikowi dmuchana lalę. Z japońskim makijażem ma się rozumieć. Chłop aż podskoczył z zachwytu, cały w drgawkach i spazmach wziął ukochaną w ramiona i pobiegł do domu. cdn.
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: za mało
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 1 dzień 15 godz 11 min 5 s
|
![]() Cytat:
![]() Napisz jeszcze, czy Twoja dmuchana lala Ci wystarczy jako zamiennik prawdziwej Japonki ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Ej chłopy, ale pianę bijecie. Jeszcze niedawno wszyscy rozdzierali szaty, że jak się w ogóle następca Afry pojawi to będzie z przodu 19", mały prześwit, alufelgi bez szprych, niska kanapa i tona plastiku. A jak żółtaszki pokazały w jakim kierunku pójdą, to dalej marudzenie, bo to be, a to nie cacy... Przecież ten sprzęt kurna wymiata, ma większość cech o których wszyscy marzyli, a do tego wygląda tak, że hej! Poczekajta spokojnie na dane techniczne, przejedźta się i wtedy jak będzie nie tak to marudźcie. Dla mnie jak na razie Królowa nadciąga!
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Strzelce Opolskie
Motocykl: CBR 1100 XX
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 19 godz 31 min 12 s
|
![]()
przez kilka lat wielu żyło marzeniami i nadziejami że wznowią produkcję AT...
Teraz juz pojawił sie koncept....Jeszcze niewiele wiadomo a już są tacy co są niezadowoleni...że to nie tak , że to bym zmienił.... To nie samochodowa wersja indyvidual ze siadajac z grubą roladą szmalcu sobie tworzymy samochód pod siebie :-( Znajac życie bedzie to znowu pole do popisu do forumowych producentów bagazników ...kufrów...deflektorów ....i dobrze ! Dla zdeterminowanych chcących mieć ten JEDYNY pozostaje droga jaką wybrał Franz i sam sobie chyba stworzył swój motocykl... Póki co mnie i tak nie stać na zakup nówki sztuki...wiec cieszę się tym co mam. Coś tam sobie poprawiam , zmieniam i najważniejsza rzecz.....motocykl zawsze pali , zawsze sprawia sporo frajdy.... Kupiony z pewnego "Franzowego" źródełka , zawsze serwisowany.... A to że raz na jakiś czas styki pompy są nadpalone....cóż wielu producentów chciałoby mieć tylko takie awarie ! Cieszmy się tym co mamy i bacznie przyglądajmy się co u pana Hądy się dzieje.... Jednego jestem pewien . Nasze motocykle dożyją jeszcze nie jednej premiery AT
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 8 godz 5 min 25 s
|
![]()
Lepi nabijaj się więcej - przecież celowo Honda nakręca atmosferę wokół tego modelu - w sobotę pokażą wersje produkcyjna identyczną jak na zdjęciach - będą die wersje- jedna typowo na bezdroża z manualem a druga z automatem na bardziej asfaltowo-szutrowe wyprawy. Tak będzie