|
|
#891 |
![]() |
locha zresetowana do stanu 'zdatny do spożycia'. lekko w życiu nie miała ale warto było dać jej kolejną szansę. ma dziewczyna potencjał i jeszcze spali kapcia na naszych grobach
|
|
|
|
#892 |
![]() |
Jest satysfakcja
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#893 |
![]() |
ja już jestem na etapie starego ginekologa, który nie dostaje gęsiej skórki na 'ten widok', chociaż w młodości nie mógł się ani napatrzeć ani nagrzebać i pierwszy do pracy przychodził
|
|
|
|
#894 |
![]() |
Witam w klubie.
|
|
|
|
|
|
#895 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#896 |
|
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 19 min 7 s
|
Mój lark na nowszych automapach się wieszał.
ALe kosztował mało. Był DiT czyli Dobry i Tani. Dorzuciłem go przy sprzedaży Varadero do motocykla. |
|
|
|
|
|
#897 |
![]() |
ten tez juz zakonczyl sluzbe i wyladowal w pudelku z 'przyda sie' kolegami. wlasciciel walczyl przez chwile z ta decyzja - typowy objaw - ale ostatecznie sie poddał
Ostatnio edytowane przez szynszyll : 03.02.2025 o 04:07 |
|
|
|
|
|
#898 |
![]() |
Używam wyłącznie telefonu obecnie i nie zapowiada się aby miało się to zmienić. Nawet 60csx zaległa w szufladzie.
|
|
|
#899 |
![]() |
Ależ, o Panie! oni niewinni,
Choć naszą przyszłość cofnęli wstecz, Inni szatani byli tam czynni! O! rękę karaj, nie ślepy miecz!
|
|
|
|
#900 |
![]() |
Znowu mam atak paraidolii
|