![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Pewnie oglądałeś , ale jesli nie to obejrzyj sobie Michała Patera na YouTube , był w Rosji stopem x-razy , właśnie wrzuca odcinki z poprzedniego roku.
Autostopem na koniec świata. Dla mnie Magadan to wyprawa życia(chociaż pewnie nie w tym życiu ). Sporo chłopaków z tego forum to zaliczyło. Z tego co obejrzałem u Patera to wyłania się obraz że do Uralu spoko, a dalej ciut mniej przyjemnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 21 godz 29 min 10 s
|
![]() Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 77000
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 10 godz 27 min 47 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Tak , tak chodziło mi o Ciebie. Od nas z forum epickie wypady do Rosji odwalili Sebol , Majo, Izi i Movistar i wielu innych . Jak przeszukasz dział podróże to będziesz miał sporo konkretnych osób które napewno nie odmówią informacji .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 5 dni 10 godz 16 min 48 s
|
![]()
No to się zaraz zacznie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Temat na pewno mocno polaryzuje opinie ale żeby zamykać? Póki da się kulturalnie rozmawiać to bym tego nie czynił.
Pisałem wcześniej już że należę akurat do tej grupy że NIE ale nic mi do tego czy ktoś jeździ tam czy gdzie indziej. Kim jestem aby oceniać.
![]() |
#7 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Ja tam bym chętnie pojechał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 5 dni 10 godz 16 min 48 s
|
![]()
Jak zawsze są dwie strony propagandy. Są też ludzie którzy myślą samodzielnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 6 godz 57 min 58 s
|
![]()
...a nic...
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 5 dni 23 godz 24 min 22 s
|
![]()
"Druga wojna wybuchła" 24 lutego 2024.
Motocykle były spakowane, gotowe do wyjazdu na dzień 26 lutego. Dwa dni w napięciu, jak daleko dojdą. Szalę przeważył filmik w TV o desancie na bazę śmigłowcową pod Brodami. To ok 30km od Huty Pieniackiej. Desant komandosów, wystrzały, dymy... Uznałem, że sytuacja jednak wyjątkowo niepewna i jako starszy zdecydowałem, że nie jedziemy! Maciek nalegał, ale ja nie chciałem brać dodatkowo odpowiedzialności i za Niego. Trudno. To bodaj jedyny raz od 10 lat, kiedy nikt nie pojechał do Huty w rocznicę. Po kilku dniach w napięciu, przedstawiony desant okazał się mistyfikacją w wiadomym celu. Teraz łatwiej zrozumieć, o co chodzi... Maciek zły nie odzywa się do mnie do dziś... Także, ten. Dziś bym się nie zastanawiał i nie żałował. Masz jechać, jedź. Ludzie na wschodzie szanują odważnych. Zwłaszcza, jak będziesz sam. Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
LS2 co sądzicie? | buli | Kaski | 27 | 03.05.2013 08:31 |
Co sądzicie ? | Kubaandcom | Kaski | 2 | 19.11.2012 21:17 |
Heidenau - co o tym sądzicie | wojtek II | Hamulce, kola, opony | 20 | 10.05.2012 11:45 |
STOP co o tym sądzicie? | Kazmir | Układ elektryczny i zapłonowy | 8 | 05.03.2011 07:23 |