|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
testowaliśmy w tym roku pożyczoną dwójkę 'seconds' z deca i układ się zprawdził ku zadowoleniu wszystkich ![]() w takim układzie jak u nas gdzie są DWA duże przedsionki spokojnie można pichcić, zwalić graty a namioty zwrócić do siebie tak, że ma się jeden duży przedsionek. no nic... bo mnie zlinczują. uciekam. m
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Nie uciekaj , namiot juz zakupiony i zastanawiam sie czy na rodzinne wypady 3 jeszcze nie lyknac bo cena wydaje sie byc okazyjna
![]() Edit. no to sie pozastanawialem, PRODUKT NIE DOSTEPNY ONLINE ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Co kupiłeś w końcu?
![]() |
#4 |
Gość
|
![]()
To kupilem https://www.decathlon.pl/namiot-trek...d_8386007.html spelnia wszystkie zalozenia jest dosc maly i lekki 3,1kg-13L objetosci- 40x19x17
Myslalem nad tym samym w wersji 3 osobowej(https://www.decathlon.pl/namiot-trek...ations_extra_1 ) na wypad z zona i corka ale juz nie dostepne online ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
we wrocku na bielanach mają - przynajmniej tak podaje system.
jeśli bardzo będzie Ci zależeć mogę tam podjechać i załatwić to dla Ciebie. odbierzesz u mnie nawewsi - jesli taka wola.
![]() |
#6 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 22 godz 6 min 36 s
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ten już się trochę zestarzał, następny będzie raczej z serii red, baltoro lub red i styknie mi na pewno do końca mojego żywota. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Marek,
jaki sens ma kupowanie serii red, która jest sporo droższa od zwykłej wersji? Wozisz to na motocyklu wieć pół kilo w tą czy w tamtą nie robi rożnicy. Poza tym: 1. seria red ma cienką jak kondom podłogę, w lato trzeba będzie coś podkładać. Czyli dodatkowa waga + koszt zakupu podłogi 2. czerwony jest może i ładny ale jak przyjdzie nocować z partyzanta w krzakach to zielony lepiej wtapia się w otoczenie. ![]() To takie przemyślenia na szybko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Wrocław/Brema
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 dni 20 godz 8 min 38 s
|
![]()
Idzie zima, okazji do kupna sprzetu bedzie coraz wiecej.
https://www.bikester.pl/wyprzedaz/wy...e-turysty.html Vira jest calkiem fajna: https://www.bikester.pl/campz-vira-n...wy-887310.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 22 godz 6 min 36 s
|
![]()
Wiem że ma wady a postaci podłogi ale mocowanie stelaża też chyba jest inne
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Namiot 1 os | muszel72 | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 103 | 24.04.2025 22:54 |
Tankbag - jaki macie, jaki polecacie | Novy | Gadżety / wyposażenie | 57 | 21.04.2023 09:59 |
Jaki materac pod namiot w rozsądnej cenie? | motormaniak | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 117 | 02.06.2020 22:52 |
Namiot | Marcin3City | Archiwum | 2 | 10.06.2018 23:29 |
Jaki namiot szturmowy? | Ludwik Perney | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 34 | 29.05.2014 11:30 |