![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | ||
![]() Zarejestrowany: Oct 2019
Miasto: Poznań
Motocykl: CRF1100L DCT '23
![]() Online: 1 dzień 20 godz 29 min 7 s
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
https://fb.watch/60mSmISoZx/ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 33 s
|
![]() Cytat:
Ale ostatnia obserwowana nagonka na motocyklistów w de aż w oczy razi... ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 17 godz 59 min 52 s
|
![]() Cytat:
Czy dobrze myślę. Jeśli napluję na ten test o godzinie 6:00 rano i po 15 minutach pokaże się jedna kreska i o 10:00 wio na Ugande, to jak mogą stwierdzi czy badanie ma mniej niż 72h?
Kto prędko daje, ten dwa razy daje. Ostatnio edytowane przez Bohun : 09.06.2021 o 14:44 Powód: ma mniej niż 72h? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Może i tak tyle że ja nie znam ani nikogo kto dwa razy chorował ani żadnego dziecka czy nastolatka który miał covid. Śmierdzi mi to na kilometr. Im bardziej naciskają na te szczepienia tym bardziej zniechęcają. W Białymstoku np 3 miesiące temu zrobili mural ma całą ścianę bloku z Cezarym Pazurą i hasłem "szczepmy się" . Teraz to zamalowują, będzie Kubica z hasłem "ostatnia prosta". Fajnie, teraz na pewno niezdecydowani popędzą na szczepienia.
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2014
Miasto: Myślenice
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 22 godz 59 min 6 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Miasto: Gdańsk
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 22 godz 49 min 37 s
|
![]()
Moja teściowa miała covid, po czym po odczekaniu zaszczepiła się i dwa tygodnie później znów złapała covidm tym razem objawy tylko brak smaku i zapachu. Była po jednej dawce Pfizera. Covida przyniosła jej niezaszczepiona córka która przeszła go dużo ciężej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Czaras często moto w DE jest zatrzymywane i musi je sprawdzić rzeczoznawca. Jeśli będziesz miał pecha, to będzie bardzo drogo. W mojej okolicy w ubiegły weekend znów była akcja i kilka moto nie pojechało dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Tak dokladnie. Masz np tlumik ktory nie jest homologowany do danego typu moto i moga Ci za to juz odcholowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
To akurat rozumiem, tylko skąd wiedzą czy tłumik jest od tego czy innego moto? Raz mnie u Niemca zatrzymali klasycznie za speed i koleś wyjął tyczkę i coś mierzył przy aucie. Co to nie wiem, chyba zanurzenie. Taką miarką jak w wodzie wskazują poziom, tylko węższą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |