|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Kraków
Motocykl: Yamaha ttr600 Bmw gs1150 Tenere 700 Bmw Gs1200LC Adv Bmw 1200 RT
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 6 godz 37 min 30 s
|
![]()
Zapomnialem ze to 1 kwietnia.
Saba wszedzie za mna lazi,na kibelku tez mnie z reguly pilnuje. Najlepsze psy na swiecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Mnie to wqrwia już kilka lat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 16 min 12 s
|
![]()
Gdy kupowaliśmy naszego gsa to według BMW czynnikami poprawiającymi bezpieczeństwo były, sposób włączania kierunkowskazów, zmieniło im się w momencie gdy zabrakło miejsca na przełączniki w kolejnych wypustkach. Elektrycznie wspomagany ABS, zrezygnowali po roku, bo pewnie stara gwardia nie mogła się przestawić a oni odkryli że system jest z założenia zaprojektowany na zbyt szybkie psucie, grzane manetki z tego nie zrezygnowali, telelewer też go trzymają. Wisienka na torcie czyli niezniszczalna przekładnia kardana, tak niezawodna że nie wymagała zmiany oleju, nie zaprojektowano korka spustowego. Pierwszy serwis i nowa informacja że będziemy zmieniać olej co 40000 km, podczas drugiego serwisu update co 20000 km, u siebie zmieniam podczas każdego serwisu, czyli co 10000 km
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
O ile pamiętam to w prawo się buja
![]() ![]() Z klamką to ja wiem, wiem co to zapowietrzone heble. Tylko tu było tak - że klamka wpadała i hamowanie od połowy skoku było OK. W typowo zapowietrzonych jest po prostu miękka klama w całym skoku. Przy drugim wciśnięciu było już OK, tak jak zwykle. Oczywiście temat ten ma pierwszeństwo przed wszystkim innym, będzie sprawdzone i robione w 1szej kolejności. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Nie ma takich 10-letnich 1250 ADV
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Te objawy hebli to na bank moduł ABS.
![]() |
#10 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 16 min 12 s
|
![]()
Próbowałem uruchomić dzisiaj motocykl i zakręcił ale zdechł. Jednak trzeba było zadbać o akumulator. Tutaj przewaga auta, tam akumulator jest zawsze gotowy. Pewnie trzeba będzie kupić nowy, na razie podpiąłem do ładowarki, ale mam tylko taką do większych akumulatorów. Mam nadzieję że nie zaszkodzę mu zbyt bardzo.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |