|
![]() |
#1 | |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Tak, jest taka sama. Koła to w sumie wygląd i marketing.
Ogólnie do 2016 przednia zawiecha ma regulację napięcia wstępnego. Od 2017, ten najnowszy wypust już nie ma, księgowi zabrali ![]() Cytat:
Na ten syf jest sposób. Jeździć po czarnym, nie jeździć w deszczu ![]() Ogólnie mimo tej wady, pewnie kupiłbym z takimi kołami bo są ładne. Ale tak poważniej, w DLu - odlewane są OK. Są mocne, trwałe, a motocykl przecież i tak tylko ew. udaje ADV. Idealny commutero-turystyk do wszystkiego dopóki jest najgorszy choćby ale jednak asfalt. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
Rocznikiem 2014 w weekend zrobilem ~1200km asfaltowo. Gdybym wtedy tydzien pozniej nie wsiadl na R12GS to kupiłbym. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
TET to przejedzie wszystko. Nawet pomnik. Chłopaki w zeszłym sezonie na Rometach ADV + CB500 machnęli.
O Polskim odcinku mówię ale to samo Litwa, Łotwa i Estonia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
przypatrzyłem się tym kołom - japierdole.... jaki ktoś był super mądry, żeby zrobić koło z grzebieniem /jak w trialu czy starej XL600/ ale zrobił dwa grzebienie gdzie zbiera się każdy możliwy i niemożliwy syf + korozja za lat parę.
BRA WO!!!!
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
los Honduros jeździli na GLach w terenie ale k...wa co to za jazda.
Emek - chciałbym zobaczyć DLa na tych kółeczkach i szosowej gumie tak na 50km do Kazimierza nWisłą + jakikolwiek bagaż. W ub roku te piachy były tak przekopane i suche, że gwarantuję Ci, że to byłby ostatni wyjazd tym motocyklem w teren. Byłaby zgroza. Moto fajne na asfalt i ponoć bardzo oszczędne ale tak jak wielokrotnie mówiłem: jak dla mnie jak posklejane z różnych kawałków. Chłodnica oleju w bardzo strategicznym miejscu ![]() M
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2014
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 10 godz 50 min 24 s
|
![]() Cytat:
BiwakOFF to takie cyklicze już spotkanie gdzie w terenie jeżdżą v-stromy, które tego nie potrafią. Polecam zerknąć na YT. A że są lepsze sprzęty do offu to oczywiste. TETu bym się jednak nie obawiał na tej maszynie. Ale T7 da pewnie więcej fun'u. EDIT: https://youtu.be/2whKhxBhPgo znalazłem filmik z BiwakOFFu. Vstrom vs piach. 2,5 minuty męczarni cieniasów takich jak jak choć mnie akurat nie nagrali 😂 po czym na koniec wjeżdża kolega 'cały na biało'. Kwestia umiejętności kierownika Ostatnio edytowane przez Novy : 05.03.2021 o 16:53 Powód: Poprawienie link yt + filmik w oknie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 10 godz 25 min 3 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
ta...
pisząc 'jazda' miałem coś innego na myśli. M
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
No "jechaliby", jak by mieli na zegarze tak z 5 dych więcej. Z taką prędkością w luźnym piachu to i na 450 będziesz się przewracał. Problem w tym że przy tych 60 km/h to musiało by być na jakieś 100 m szeroko żeby zawracać
![]() pozdr rr
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2014
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 10 godz 50 min 24 s
|
![]()
Fakt.
Dlatego jak DL sobie radzi pokazuje kolega pod koniec filmiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dlaczego lubię KTM-a | puszek | KTM | 4133 | 18.04.2025 19:47 |
kupić, nie kupić - oto jest pytanie? | norweg | Hamulce, kola, opony | 31 | 24.05.2013 19:00 |
Albania i Czarnogóra. Dlaczego tak? | bigos | Przygotowania do wyjazdów | 41 | 10.04.2010 14:50 |