|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Kraków
Motocykl: Yamaha ttr600 Bmw gs1150 Tenere 700 Bmw Gs1200LC Adv Bmw 1200 RT
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 6 godz 36 min 2 s
|
![]()
Dzieki Wojtek ale zmian juz wiecej raczej nie przewiduje wiec w osobnym watku raczej nie bedzie co pisac.
Pedalki jeszcze dorobilem i zrobilem nadbudowe poszerzenia dzwigni hamulca. W przyszlym tygodniu zawioze tylko kola do Bielska,wrzuce tkc80 i wiecej sie dziadka nie tykam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Czy może ktoś polecić dobrego mechanika znającego się na cycatych bmkach w Warszawie lub okolicach ? Padło u mnie na RTka 1200 wodniaka (afra zostaje do jazdy solo) w nowej budzie, a z budżetu wychodzą mi roczniki 2014-2015 z przelotami 70-80 tys km. W związku z tym potrzebny dobry mechanik do sprawdzenia motka przed kupnem, a potem do regularnego serwisu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Zbyszek Gołowicz.
Znajdziesz łatwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Kraków
Motocykl: Yamaha ttr600 Bmw gs1150 Tenere 700 Bmw Gs1200LC Adv Bmw 1200 RT
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 6 godz 36 min 2 s
|
![]()
Zbyszek Golowicz to Kamionna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Dzięki za pomoc. Jednak potrzebuje kogoś kto by obejrzał motorek przed zakupem w Warszawie lub w bliskiej okolicy. Później na serwis mogę sam lecieć dalej. Czy możecie kogoś polecić oprócz Pana Zbyszka ?
Dzięki ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: Brak
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 22 godz 28 min 49 s
|
![]()
Jeśli jeszcze działa to polecam Motomirka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Mogę Ci tylko polecić abyś od wodniaków z pierwszych lat produkcji trzymał się z daleka.
Jak się jednak uprzesz to Zbyszek jest klasą samą w sobie. Zagadaj z nim, bywa w Warszawie to się jakoś chyba można zorganizować. Jeżeli kupowałbyś moto od prywatnego to co za problem umówić się na sprawdzenie pod Nasielskiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Bardzo dziękuję, w tym za głos rozsądku ;-)
Navaja, Coś konkretnego się w początkowych rocznikach sypie czy ogólnoustrojowy kłopot ? |
![]() |
![]() |