![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Boże kopsnij troche rozumu.
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Iwonicz/Mielec
Motocykl: nie mam AT i nie będę miał
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 12 godz 4 min 7 s
|
![]()
Amber daj znać jak się będziesz wybierał, grupa mielecka też myśli pojechać i powtórkę z najebki w grocie Mirmiła zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kapłan maryjan
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Krakuff
Motocykl: Super Penera
Przebieg: 667
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 8 godz 23 min 14 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 12 godz 17 min 13 s
|
![]() Cytat:
![]() Dzięki za wspieranie świerzaków, czekanie aż wrócę po zgubiony bagaż i bezcenne doświadczenie ![]() no i oczywiście za ten boczek ![]() Impreza była świetna, najbardziej dzięki towarzystwu ![]() Ostatnio edytowane przez Zly.Wojtus : 03.08.2011 o 19:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Miasto: Łańcut
Motocykl: RD07
![]() Online: 14 godz 5 min 45 s
|
![]() Cytat:
![]() To moj pierwszy taki wyjazd w bloto i chyba dobrze ze taki ciezki bo dzieki temu gdy bedzie sucho milo sie zaskocze ![]() Dzieki za wszystko organizatorom i tym którzy pomagali wstawac, jechac dalej i zmienic przebita dentke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
880220111
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Malawa k/Rzeszowa
Motocykl: XR 250R,XR 650R
![]() Online: 3 tygodni 16 godz 39 min 35 s
|
![]()
Nie wiem czy sie to uda ale może ilość ludzi chętnych na następną Szuter Party IV Ukraina przekona Bloba by podją sie zorganizowania następnej imprezy.
Sam będę chciał by pomóc w przygotowaniu tras,noclegów i innych rzeczy. Trasy bedą lajt dla maruderów i hard dla twardzieli. Coś sie pomyśli i wykombinuje. Oby Blob założył nowy temat Szuter Party IV Ukraina 2012 Oby przekonała go lista zgłoszeń. 1. Motomax
![]() |
#7 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 16 godz 13 min 57 s
|
![]()
1. Motomax
Po takiej reklamie to ja się piszę. A jak ogniska nie będzie to sam drzewo porąbię - a co? Ktoś mi zabroni? 2. PARYS A tak a'propos przepisanki to ja uważam, że dobrą imprezę to i w obsranej stodole z dziurami w dachu można skręcić. To zależy tylko od ludzi.
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]() Cytat:
![]() Parys, popłakałam się ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Radom
Motocykl: RD04
Przebieg: 68000
![]() Online: 3 tygodni 19 godz 10 min 20 s
|
![]()
Kilka moich fotek z telefonu + sztuka ściągnięta od Puszka.
https://picasaweb.google.com/kaarrll...yIII29072011r# Na więcej nie miałem siły ![]() ![]()
"Cieszę się, że nie jestem bezużyteczny, zawsze mogę służyć jako zły przykład." http://www.youtube.com/watch?v=kfH1hxvAN30&ob=av2n Ostatnio edytowane przez karlos : 02.08.2011 o 19:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
Online: 0
|
![]()
moich kilka zdjęć. nie oddają klimatu. Dzięki Blob. Pojechał bym w ciemno jeszcze raz.
https://picasaweb.google.com/lukasz....zuterParty2011 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
SZUTER PARTY IV Jedziemy na UŁA | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 210 | 13.03.2014 23:10 |
SZUTER PARTY II-podsumowanie | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 88 | 06.09.2010 11:26 |