![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
księgowy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Ja również mam nadzieję, że na następna edycję będę miał już wszystkie dyski i kręgi sprawne i posmakuję klimatu. Gadaliśmy na Podlasiu, ostrzegałeś sumiennie przed warunkami mimo tego, że każdy powinien kojarzyć że deszcz + Karpaty = katorga.
A jeśli Szuter Party miało być czyimś karpackim debiutem to cóż , mogę jedynie klepnąć po ramieniu i pogratulować ![]() O organizacji noclegu nie mam prawa się wypowiadać bo mnie nie było, ale ja z założenia dobrych sercem czarnuchom rozgrzeszam. A Ty równy gość jesteś ![]() PS: a Tobie Zbychu, nie wnikając w wypowiedź, mega szacun po raz kolejny. Wyobrażam sobie jak jeździłeś LC8 ![]()
![]() |
#3 |
Miasto: pod lasem koło jeziora
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 dni 1 godz 49 min 21 s
|
![]()
Ale p…… Hipolicie.
Impreza była ok., na wszystkie miejsca noclegowe dało się dojechać Afri. Bigos był ok. piwo w płynie – więc boskie i bardzo pożądane, prawie ciepła kiełbasa o której troskliwie przypominał Blob, jak najbardziej ok. ![]() Tracki off były prze….., na ostatni odcinek zabrakło mi siły, ale po płytach dało się dotrzeć. Dzięki Kici za wsparcie w nawigowaniu. Lżejsze moto były jak najbardziej pożądane, gdyby nie kolega na KTMie, którego pięknie okleiłem błotem z tylnej opony, do dziś może byłbym wklejony gdzieś pomiędzy rzeką a strumieniem. Gdyby nie koledzy z Ring Road, Słoma do dziś rdzewiał by w błocie, ze mną nie było by lepiej. Dzięki Blobie raz jeszcze że sprowokowałeś mnie do ruszenia d. i wyjazdu na ukrainę. Dzięki wszystkim którzy pomogli mi po drodze, i pozdrawiam wszystkich którzy dotarli do końca. Pozostałych też, ale trochę mniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
blues i enduro
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź/Supraśl
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 8 godz 36 min 58 s
|
![]() Cytat:
Mirmił dziekuję za gorący barszczyk, ciepłe kiełbaski i etc. proponuje skończyć tą, do nikąd nie prowadzącą dyskusję i rozpocząć wklejanie zdjęć ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 22 min 10 s
|
![]()
Nie byłem ale się wypowiem.
Po pierwsze uważam, że gdyby pogoda dopisała to 95% uczestników byłaby zadowolona. Blob planując trasę, nie mógł zakładać, że będzie aż tak fatalna więc do Niego nie miałbym pretensji. Każdy kto wyjeżdżał na imprezę znał warunki pogodowe i mógł ocenić swoje możliwości na motocyklu którego akurat dosiada, oraz swoją "twardość". Niektórzy chyba się przecenili i stąd narzekania.
![]() |
#6 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 23 godz 55 min 29 s
|
![]()
Mnie na imprezie nie było bo za cienki w uszach jestem ale odnośnie organizowania spotkań jakieś tam pojęcie mam. Pamiętam jak kilka lat temu organizując imprezę na Wapiennem pomimo przygotowania dwóch pogodowo-zależnych wersji „tracka” na sobotni off w ostatniej chwili musiałem je modyfikować bo se kur… na górze przypomnieli, że dawno nie lało albo zapraszając ludzi początkiem kwietnia na Radocyne zapomniałem o nartach wspomnieć i proponowałem na kołach przylecieć – kilku przyleciało, a niektórzy to nawet chcieli mi wpierd… czemu zresztą się nie dziwię. Jako autochton miałem czas, wiedze i możliwości przelatania wszystkiego osobiście i w różnych okolicznościach przyrody – Maciek tej możliwości nie miał, bo nawet jeśli był tam 10 razy to i tak o 100 za mało aby poznać wszystkie pułapki. Jak sądzę pewnie dlatego skorzystał z pomocy tych rood coś tam, których działalność wydawała mu się profesjonalna /kolesie na swojej stronie za cirka 1.000 zł. proponują podobny wypad więc te 150 zeta na kolana nie powala/. Jak czytam wątek to dostrzegam przynajmniej w kilku miejscach wyraźną „żaluzję” ze strony Maćka, że impra może być z uwagi na pogodynkę mocno przejeb… więc ktoś albo prosto z ciepłych krajów przyleciał, albo ostatnie trzy tygodnie chlał i za okno nie spoglądał. Nie broniąc Maćka /wiem, że chłop jest duży i sam to potrafi/ chcę jedynie zwrócić Wam uwagę abyście nie wieszali psów na nim jako organizatorze, który pewnie sam zdaje sobie sprawę z błędów jakie popełnił – ten ich nie robi kto w domu siedzi i czeka, aż jakiś nawiedzony się wychyli i zaproponuje organizację kolejnego spotkania.
Ps. Z opowiadań wiem, że wszystkim ,którzy tam byli i przeżyli należy się WIELKI szacun więc się nisko kłaniam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 23 godz 55 min 29 s
|
![]()
Zbychu nie wiem co bierzesz ale zacznij ograniczać dawkę albo zmień dealera bo nakręcasz się jak śrubka podgrzewając niepotrzebnie atmosferę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
księgowy...
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym dałeś plamę w koszulkach AT, posty nie do przyjęcia w cywilizowanym świecie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Niepoprawny ideologicznie - XTZ/GS/LC4 ;)
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Józefów
Motocykl: R1100GS, LC4
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 57 min 31 s
|
![]()
Tekst poniżej wszelkiego poziomu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
księgowy...
![]() |
![]()
Yyy, napisz mi na PW, rozwiń tą wypowiedź...
albo zadzwoń 601 26 21 pięć pięc Ostatnio edytowane przez zbyszek_africa : 02.08.2011 o 14:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
SZUTER PARTY IV Jedziemy na UŁA | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 210 | 13.03.2014 23:10 |
SZUTER PARTY II-podsumowanie | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 88 | 06.09.2010 11:26 |