|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Znalazłem ten post:
https://africatwin.com.pl/showpost.p...4&postcount=28 Tylko moto nie pasują jednak. Tam była 890 a tu jest 790. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 3 dni 2 godz 27 min 44 s
|
![]()
To w Polsce się tak utarło że auto musi mieć 180tyś a moto 40tyś.
Podejrzewam, że połowa sprowadzanych sprzętów ma przebieg cofany i ludzie się cieszą że okazje mają. Choć już się to powoli zmienia... z drugiej strony każdy chce jak najmniejszy nalot... Cytując mojego kumpla który kupił 20letnie varadero z 3 fuframi i nowymi tarczami hamulcowymi z nalotem 50tyś... 'Nie boje się kupić moto z dużym przebiegiem, ale boje się sprzedawać moto z dużym przebiegiem'
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Coś w tym jest... Mam tą CB 1300 z nalotem 78tys. km na sprzedaż najtaniej na rynku. Tarcze fabryczne bez progów. A ludzie kupują te 5k droższe z nalotem 50tys. km ale już z wymienionymi tarczami :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Bo u nas do zakupu króluje podejście rodem z minionego systemu gdzie nikt się nie zastanawia dlaczego np. w takiej Germanii moto czy puszka z małym przebiegiem i wyglądem jest droższa niż u nas.
Moze też Twoje moto nigdy nie było myte co by ruda coś nie zjadła i właśnie tak wygląda. ![]() ![]()
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 12 godz 43 min 42 s
|
![]()
Od czrernastu lat ujeżdzam starego GSa setkę, przy zakupie miał 142tys obecnie 239tys.
Większość oglądających robi duże ochy i achy, ale kiedy poznają przebieg, odrzuca ich jak od trędowatego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Cross Country 10 maj dla dzików !!!! | JOJNA | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 06.05.2009 00:26 |