![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 23 min 26 s
|
![]()
niestety ale musze sie zgodzic z moimi kolegami
dojazdówka do pierszego punktu zbornego to dla wiekszosci byla mordega ps gdybym chciał zapłacić na miejscu bym był o te 150 bogatszy ale mowi sie trudno tymrazem sie nie udało co prawda mi sie podobało ale amatorzy walczyli juz o zycie |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
Więc tak
Czuję się w obowiązku odpowiedzieć na kilka pytań i aluzji. Jestem osobą która starała się zorganizować imprezę dla kolegów tych nowych i tych starych. Moi bliscy znajomi wiedzieli jak się to odbywało jakimi nerwami było to okupione i jak starałem się w myślach poukładać że będzie wszystko ok i bendę miał szansę pokazać czym ja się zachwycam bendąc na ukrainie. Odradzano mi to wielokrotnie i uświadamiano stwierdzeniami że stanie się to spędem, komercją lub czymś gorszym. Nie słuchałem i bardzo chciałem aby było jak w bajce. Odpowiem teraz na kilka waszych pytań Dlaczego RingRoad- chłopaki organizują wiele spotkań off i on dla motocykli, quadów i landków , zabezpieczają tracki i katering oraz oprawę w koszulki i naklejki oraz zabezpieczenie w razie "w". Więc wydawało mi się że będzie to najbardziej odpowiedni wybór i przekazałem im pieniądze z przekonaniem że będzie super. Niestety pomimo ich starań zawsze coś będzie się sypało np pogoda która pokonała wszystkich. Jeżeli chodzi o opracowanie graficzne koszulek i naklejek to moja sprawa i robiłem je ja i przekazałem je dalej. Niestety woda która zniweczyła moje dobre intencje zalała dokładnie wszystko, trasy, Was, motocykle, jedzenie i moją głowę. Tak jak poinformowałe już na wyjeździe kilka osób to moja ostatnia impreza i jako organizator i jako uczestnik z prostej przyczyny czuję się za to winny i sam nie mogę sobie z tym poradzić. Dziękuję tym osobom które pomimo przeciwności losu pojechali i dojechali i dziękowali za to że coś zrobiłem, Wasze słowa dla mnie znaczyły bardzo wiele i dodały otuchy. Nadmienię iż osoby które upomną się o zwrot pieniędzy ja tego zwrotu dokonam z własnej kieszeni, prosząc o cierpliwość w czasie. Jeszcze raz przyznaję się do winy i biorę całą odpowierdzialność na siebie. Przepraszam jeszcze raz za wszelkie niedogodności.
![]() |
#3 |
880220111
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Malawa k/Rzeszowa
Motocykl: XR 250R,XR 650R
![]() Online: 3 tygodni 16 godz 39 min 35 s
|
![]()
A tam narzekanie.... Pretensje to miejcie do natury,jezdziliśmy tam dzień wcześniej i wszystko było git
polało i zrobiło się bagno... a co niektórzy na szosowych oponach przyjechali... Pozatym to nie Polska a Ukraina i można się było spodziewać hardkoru.. Kolega z Londynu przyjechał i aż syczał z radości jak i 95% zlotowiczów Nie myli się ten co nic nie robi a miałczenie o 150zł jest denne bo z tego co wiem to blob z własnej kieszeni do tej imprezy dołożył i to nie mało Chciał dobrze i sie starał jak mógł by wszystko było ok I tak naprawdę to każdy powinien mu podziękować za ogrom trudu i masę włożonej pracy w organizacje.... Nie da sie wszystkim dogodzić,ale pokrzepiające były słowa że jest kur... zajeb.. i proszę mnie odrazu wpisać na rok następny.... i takich było wielu.. Maćku i na mnie możesz liczyć jeśli ci się zechce jesszcze organizować cokolwiek Masę zajebistych ludzi poznałem i słowa ich (do zobaczenia za rok!)chciałbym by zostały zrealizowane |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
No i przybił nam sie chłop do krzyża.
Ja np za rok chciałbym ta trase pokonac! i nie spoczne póki tego nie zrobie! Takze Blob nawet mnie nie denerwuj!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: wieś
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 5 dni 3 godz 56 min 21 s
|
![]()
Uff, dotarłem do domu wczoraj po północy. Powiem tyle - był to najbardziej intensywny i pełen wrażeń wypad, jaki przeżyłem. Zaliczyłem więcej gleb niż w ciągu całej swojej kariery. Omal nie zszedłem na zawał w czasie piątkowego offu, pierwszy raz w życiu pokonywałem takie brody (w sobotę) i latałem w sukience bo w gaciach zalęgły się ryby
![]() Blob, chłopie nie łam się i nawet nie myśl o tym żeby rezygnować bo ja za rok i tak przyjadę znowu! Może było kilka niedociągnięć ale to, po co pojechałem - po PRZYGODĘ udało się na 100%, będzie co wspominać. Dzięki! Sorry za zamieszanie z naszymi bagażami ![]() Ogromne podziękowania dla ekipy najfajniejszych enduro-wariatów na świecie w składzie: Motormaniak, Kędzior, Patiomkin, Wojtek - Paszporcik 0072. Dzięki za wszystko! Chłopaki jesteście MEGAMOCNI ![]() Mirmiłowi za uratowanie tyłka - transport naszych bambetli. Wszystkim kompanom z błotnych kąpieli. Afryczce za pancerność, Mitasowi za C02 itd. A w ogóle to wszyscy jesteście zdrowo pop... ![]() I tak trzymać! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Trampkarz
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Tychy - Wawa
Motocykl: nie AT a TA
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 12 godz 36 min 48 s
|
![]() Cytat:
Do Maćka chyba nikt pretensji nie ma. Widać było że mocno tym żył/żyje. Chyba nikt pieniędzy żadnych nie chce. Wiem że jak by było sucho to bym z plecaczkiem tą trasę pokonał, no ale...trudno. Szkoda że nie zostaliśmy dłużej, ale jazda asfaltami na drugą noc nie miała sensu. Mnie ukraina się bardzo spodobała i na pewno tam wrócę w niedługim czasie - a trasę mam w GPS ![]() Jeszcze raz dzięki za imprezę, a BLOBowi w szczególności (bo bez niego nic by nie było) i do zobaczenia za rok ![]() Edit: Dzięki motomax za pomoc w wnoszeniu rzeczy w piątek - obiecana wódka Cie nieominie ![]()
"Tam, gdzie jest asfalt, nie ma nic ciekawego, a gdzie jest coś ciekawego, tam nie ma asfaltu." Ostatnio edytowane przez yonec : 02.08.2011 o 11:50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: Honda Wave 110i
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 3 godz 44 min 12 s
|
![]()
Mnie tam się impreza bardzo podobała. Jeżeli BLOB zorganizuje kolejną edycję za rok, zrobię wszystko, żeby w niej uczestniczyć.
Jakby było sucho to by było nudno ![]() Z drugiej strony dojazd (i powrót) z Warszawy na Ukrainę DRZtką na kołach to też przygoda ![]() BLOB-> Wielkie dzięki!!!!! Pzdr Michał |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
880220111
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Malawa k/Rzeszowa
Motocykl: XR 250R,XR 650R
![]() Online: 3 tygodni 16 godz 39 min 35 s
|
![]()
Dzień wcześniej i miejsce gdzie można zwykła szlifierką typu R1 wjechać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 46 min 13 s
|
![]()
koło tego miejsca,prowadził track,dojazd szutrową i kamienistą drogą,miejsce idealne na nocleg,wszyscy by dojechali,Maciek nie miałcz pretensje mam do ciebie o to ze bezgranicznie zaufałeś ringroad.Oni robią imprezy ale dla quadów i lekkich moto.T ak jak napisał Jarek ja też myslałem ża będzie jakiś namiot wojskowy.Ringroad poprostu nas i ciebie olali, przyjechali o 5 na niezłej bańi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
Jeszcze tylko raz:- Ja nie mam do Maćka pretensji- wiem że starał się jak tylko potrafił- i za to Mu dzięki- ale Ring road to po prostu niewypał!- a poza tym- chodzi o organizację biwaku, a nie skalę trudności tras!-
pzdr. PS- Zbychu - mam nadzieję, że nie do mnie wyskoczyłeś z tym wypierdalaniem...i lekkimi motkami.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
SZUTER PARTY IV Jedziemy na UŁA | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 210 | 13.03.2014 23:10 |
SZUTER PARTY II-podsumowanie | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 88 | 06.09.2010 11:26 |