|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
A ja myślę że to prawa fizyki, bo rury maja różna długość.
To są reperkusje przejścia z bmw na hondę. W bmw punktem honoru użytkownika było posiadanie wypolerowanych, a przynajmniej równo wypalonych kolanek hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 23 godz 13 min 6 s
|
![]()
Marcin, miałem kiedyś Hondę, nie była to tzw królowa tylko transalp, nie był to motocykl dla mnie, ale na nim uczyłem się jeździć. Teraz mam bmw i nie wracam do tamtego motocykla. Może czasem tylko popatrzę na to zdjęcie
![]() Z sentymentem wspominając czas gdy w swojej naiwności myślałem że wszyscy motocykliści „to jedna rodzina, starsi czy młodsi, chłopak czy dziewczyna”, a tak mi się zanuciło ![]() P.S. Nigdy nie patrzyłem na te rurki czy też kolanka, jeżeli już to raczej inne kolanka mnie kręciły, czego wszystkim życzę
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Mi nie przeszkadza, że mają inny kolor czy też nie są wypolerowane. Interesuje mnie czy właściwie zachodzą procesy w obu garnkach. Ktoś miał tak samo z tymi kolorami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 14 godz 49 min 2 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Taaa, i reszta plastików mi odpadnie
![]() ![]() Na razie uwalony po uszy tureckimi i albańskimi muchami. Robię co mogę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Musisz spytać ASO
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
W ramach przerywnika epopeja powraca.
Serwis alternatywny, specjalizujący się w Hondach i polecany np. przez Emka absolutnie wykluczył możliwość wymiany uszczelniacza bez rozpołowienia. Trudno pomyślę co zrobić jak będzie lał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 dni 21 godz 25 min 47 s
|
![]()
no to brawo honda, w adv motocyklu takie "ułatwienia"
![]() kurde honda bubel, bmw bubel, ktm bubel to zostaje tylko kawasaki i suzuki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Emek weź spytaj swojego informatora czy ten karb na simmerze ma w sobie blachę.
Skoro ma oryginał to będzie wiadomo o co biega raz na zawsze. M Ivenhoe: zostaje tylko GS - GS500 ![]()
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Na ZPT w klasie taki napis witał:
pomyśl, zaplanuj, wykonaj... Od czasu gdy sam robię większość w swoich motocyklach to serwisów-ka i ta sentancja jest podstawą. Wiec zajrzałem w dokumenta: Wygląd kolejności osadzeń na wałku - Strona 14-26 https://www.dropbox.com/s/0fxkzlxcu2...lisch.pdf?dl=0 Fiszki z częściami - nr 21 - uszczelniacz używany w innych hondach: https://www.megazip.net/zapchasti-dl...-704541-704541 Wygląd uszczelniacza - tu widać jak wygląda z obu stron: https://www.ebay.com.au/itm/oil-seal...-/113147565215 Raczej bez problemu do wymiany...zresztą Matjas pisał o tym 5 stron wcześniej.