|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Cieszę się Twoim szczęściem
![]() ![]() ![]() ![]() piwo i tak wisisz :P m
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Nie ma problemu nawet 2 😁
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 3 dni 2 godz 27 min 44 s
|
![]()
Żeby dolać oliwy do ognia, ile ci powiedzieli w srASO za wymiane napędu?
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Coś koło 150 zł chyba
Edit A teraz najlepsze Po konsultacji z aso w Warszawie Info że podjeliby się takiej wymiany bez rozbierania silnika. Według nich koszt to 240 zł i 2 roboczogodziny. Czyli wiszę Matjasowi już 3 piwa 😁 Ostatnio edytowane przez radiolog : 24.08.2018 o 14:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Jeszcze chwilę i matjas zostanie alkoholikiem czy jakimś tam innym specjalistą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Mogę już tylko zostać specjalistą...
Ad rem: Radiolog ponownie cieszę się twoim szczęściem ![]() ![]() Tymczasem popadało w końcu wiec biorę psinę i lecimy do lasu! Over&out! M
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Może takie dwa retoryczne pytania zadam:
1. Kupujesz (pytanie do ogółu) moto za 50-60 tys zł i nie patrzysz jak je serwisują tylko zostawiasz na kilka godzin bez czujnego pańskiego oka ![]() 2. Po co wymieniać olej, filtr, napęd w ASO, jeżeli wiadomo, że dobry mechanik to ma swój warsztat, bo nie będzie się szmacił za grosze w ASO? Już nie te czasy, że gwarancja przepada bo nieserwisowany w ASO. PS ja nawet służbowe auto jak zostawiam w warsztacie (ASO niestety) to patrzę co mi tam kręcą, bo od tego jak nakręcą zależy moje bezpieczeństwo.
![]() |
#8 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 dni 21 godz 25 min 47 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() |
![]() Cytat:
Oczywiście drogi Radiologu, podaję tu tylko przykład, nie żeby personalnie Nie, nie lubię jak ktos mi na ręce patrzy, ale jak się nie ma zaufania to trzeba. Jak to mówił jeden taki: "Zaufanie jest dobre, ale kontrola jeszcze lepsza"
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() |
![]() Cytat:
Nie tylko robocizna, ale i części. Np u Toyoty musisz przejść krótkie szkolenie BHP i możesz być na hali. Jedni (ci co maja rulony banknotów po kieszeniach, lub firmy) maja to w dupie inni nie. Musze wam powiedzieć, że wiele nieciekawych rzeczy zobaczyłem podczas naprawy.
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
|
![]() |
![]() |