|
![]() |
#1 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 18 godz 59 min 34 s
|
![]()
Sw motech już wypuścił gmole i płytę, oraz inne akcesoria.
Lada moment inni producenci coś wymodzą i będzie jakiś wybór. Ceny Hondowskich dodatków powalają na kolana. ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
No proszę i już są
![]() Dzięki ! Ceny oryginalnych gratów są naprawdę z kosmosu. Kawasaki niestety też ![]() ![]() Zajebiste gmole motecha niecałe 900zl WTF!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
Gmole i inne akcesoria pewnie za chwilę będą w sprzedaży u naszych lokalnych producentów. (Henry, PiotraS, CzarnyCzarownik ...) Ja bym poczekał/ pomęczył NASZYCH.
![]() Fajnie, że tego Trampka w końcu wypuścili, bo jest o czym pogadać. ![]()
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Wie ktoś czy koła w Trampku są takie same jak w NAT 2018?
Gdybym skusił się na Trampka to bym swoje założył bo mam przerobione na bezdętkowe w Bartubeless.
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
A może ten obcas to punkt mocowania bondowskiej płyty pod silnik?
😶‍🌫️ Szkoda, że tam nie włożyli tego z NC… |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Ale to by wszyscy umarli ze śmiechu. 55KM
![]() Miała być konkurencja dla T7. Ja wciąż czekam na rozwój tej zajebistej koncepcji z NC. Może się doczekam. Zreszta mam pomysł na nowy wątek - miałem dzisiaj czas na myślenie jadąc to wymyśliłem. Ale takie 900 na tym dlugoskokowym silniku 85KM, w chuj niutow tylko wąchające paliwo. No i czekam na to turbo od hondy. Niechby w końcu zrobili. Nawet taki uturbiony rozwiert z kołem 19. Oj to bym jadł.
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Kłopot z NC jest taki, że to waży tyle co NAT praktycznie.
Nie wiem czy to przez silnik. Jak dla mnie KM-y nie mają znaczenia prawie wcale. Jeździ się NM-mi. I zaciekawiło mnie, że nowy Trampek podobno je ma. Muszę spróbować. Ale jeśli byś chciał włożyć silnik NC w jakąś lekką ramę dualową to chętnie to sfinansuję. Ale ja jeżdżę tym potem 😀. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Nie wiem co w NC tyle wazy - pewnie koło zamachowe ma pół kwintala
![]()
![]() |
#9 |
dawniej poss
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: Gdańsk
Motocykl: RD10 -> RD13 -> GS12
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 6 godz 30 min 44 s
|
![]()
Jazda testowa XL750 zaliczona. Kawał porządnego motocykla. Ma poprawione to czego brakowało ostatnim trampkom: moc jest wystarczająca, hamulce super, zawias lepszy (bez szału), silnik wydaje się bardziej elastyczny. Jazda na asfalcie 160km/h jest spokojna i stabilna. Jakbym przesiadł się na niego 9 lat temu prosto z XL700 byłbym zachwycony
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Tryb - rain, no pain
![]()