|
|
#481 |
![]() |
zupelnie mnie to nie dziwi, ale dziwi mnie wysyp ogloszen sprzedazy chinskich motocykli ze sladowymi przebiegami. kupujesz zeby stracic czy pojezdzic kilka lat i kilkadziesiat tysiecy? to w wiekszosci sa pojazdy mlode ze slasowymi przebiegami. grupa na FB QJ i Benelli to wlasciwie tylko: sprzedam. Zontes podobnie. najmniej Voge i CF.
p.s. chcialbym, zeby byla grupa KLE500 gdzie za rok beda te motocykle z malymi przebiegami 25% taniej bo widzialbym ten motocykl u siebie
|
|
|
|
#482 |
|
Administrator
![]() |
Ja tam, nie wiem, na Otomoto są 3 używane QJ Motors
Kawasaki 19. |
|
|
|
|
|
#483 |
![]() |
Byłem ostatnio w multi salonie Kawasaki/suzuki i bardzo ładna ta 500kle. Że tak powiem kawał motocykla.
|
|
|
#484 |
![]() |
uznam to za żart + pisze o ofertach z grup FB.
p.s. Kawasaki z 1972 tez sie liczy?
|
|
|
|
#485 | |
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zakonserwowany
![]() |
Jestem ciekawy dlaczego ludzie sprzedają świeże Suzuki, zapewne problemem nie jest awaryjność i brak części, oraz czas oczekiwania na realizację zamówienia jak w przypadku Benelli.
|
|
|
#487 |
![]() |
z uzyskaniem takiej wiedzy od rodakow jest niestety problem
nie chca publicznie mowic o wadach przed sprzedaza bo: wyjda na frajerow, ktorzy zmarnowali kase + kiedys motocykl beda chcieli sprzedac a internet nie zapominaduzo latwiej zdobyc taka wiedze na forach miedzynarodowych od ludzi z krajow gdzie motocykl jest traktowany nie jak totem/trofeum ale sprzet AGD. u nas to wciaz kwestia dumy wlasnej i prestizu a co do w/w Suzuki - cos musieli zawalic tworcy co jest na tyle irytujace i nieakceptowalne, ze nabywcy chca sie go pozbyc. trakcja, wywazenie, systemy wspomagajace, ergonomia? moze ktos sie przyzna jak juz sprzeda. ten niesprzedany zawsze jest najlepszy na swiecie
|
|
|
|
#488 |
![]() |
Moje obserwacje dotyczą rynku krajowego jaki niemieckiego i austriackiego, z tego co wyczytałem na różnych forach silnik generuje mocno wyczuwalne wibracje.
|
|
|
|
|
|
#489 |
|
Administrator
![]() |
A może to jest jak z zakupami na święta, ludzie kupują, bo ich stać a potem nie mają czasu jeździć i sprzedają, a, że nie są to motocykle drogie, to taki efekt.
|
|
|
|
![]() |
|
|