|
|
|
|
#1 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Złącze wydrukować trzeba - mam nawet już wymodelowane to złącze.
Reszta jest standardowa - konektory.
|
|
|
#3 |
![]() |
fabryka jest w Polsce w miescie Jarosław, a strone wrzucilem jako latwy katalog do szukania złącz. czasem jej uzywam jak mam dziwne zlacze do kupienia. patrze po obrazkach i dostaje producenta i model z symbolem/numerem.
to pewnie to - stuletni jankesi o globalnym zasiegu. podobno typowy kołchoz jakich wiele na popapraciu ![]() jak zamowisz piecdziesiat wagonow wiazek do rd07a to moze sie rusza
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Benelli TRK502 - jeden z najpopularniejszych motocykli chinskich tzw. nowej fali gdy zamiast skuterow zaczely pojawiac sie motocykle. sprzedalo sie ich bardzo duzo i teraz bardzo duzo wystawianych jest na sprzedaz. tak w europie jak i w PL. braki w katalogach czesci sa spore. tu taki kwiatek.
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Mam ze trzy w stadzie, ale na szczęście nie musiałem jeszcze szukać klamotów do tego. Jeden tylko trafił się taki co co jakiś czas jakiś ajzol dzwoni i gówna nie mogę namierzyć bo u mnie nie telepie.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
przemalowali plastiki i to samo nazywaja teraz TRK902
chlopaki robia przebiegi i powoli sie zaczynaja mierzyc z tzw. rzeczywistoscia obiektywna uprzedzajac pytania: ASO nie uznalo uszkodzenia lag w ramach gwarancji + sama rura nie wystepuje jako nowa czesc OEM
|
|
|
|
#7 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Niepruszewo
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 4 dni 7 godz 41 min 46 s
|
Ciekawe, ostatni miesiąc tym jeździłem. Zero problemów. Zero wycierającego się lakieru. Lagi bez rys I nie ciekną... Serio, czasem myślę że mam niesamowite szczęście do motocykli.
Wysłane z mojego CPH2653 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#8 |
|
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 2 godz 28 min 47 s
|
Normalnie jak czytam dzieło Szynszyla , to jak dobry komiks z lat 90' .
Szynszylu trzymaj tak dalej Dla tych co mają w planach kupić jakikolwiek model chinola polecam przeczytać dokładnie warunki "gwarancji" oraz zorientować się dokładnie od kogo (czyli jakiego rodzaju podmiotu) kupują owe ustrojstwo. Jakie dokładnie owy podmiot ma obowiązki wobec kupującego w razie reklamacji czy napraw gwarancyjnych oraz jakie obowiązki oraz prawa do tej reklamacji ma kupujący. Ciekawe czy doczekamy się niebawem batalii sądowych o prawa konsumenta , czy jednak sprzęty są za mało warte by takowe wszczynać.
|
|
|
#9 |
![]() |
Również czytam z zaciekawieniem, rozwija się jak dobry kryminał
|
|
|
|
|
|