|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
Lenko, w sprawozdaniach i opowieściach bezkonkurencyjna jest Ola - może nawet uda mi się ją zmolestować..
![]() Myślę, że femdurowy skład na Kwidzyn jest duuuużo liczniejszy, niż nam się wydaje - wszystkie Lejdiski towarzyszą nam duchem i bardzo, ale to bardzo nas to cieszy ![]() ![]() ![]() Jeszcze ciepłe info z Kwidzyna: http://eoracing.blogspot.com/2010/06...praca-wre.html A tu nieco o babeczkach (ale przed pierwszą, włoską runda babskiego WEC): http://www.enduro-abc.com/index.php?...t&object_id=83
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
kilka fotek z tajnej narady różowych misjonarek femdurowej rewolty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
No te buciory z kaskiem na drugim zdjęciu znalazły się w idealnym miejscu
![]() Lejdiski Kochane - dziś "przekonałam się na własnej skórze" , że wspólne, drużynowe szycie femdurowych wdzianek to świetna zabawa. Szczególnie jak drużyna taka zgrana ( Ucek - ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
Oj, chyba zaczynam się bać
![]() ![]() ![]() .....biedny Rambo.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Motocykl: CRF 230, GS650
![]() Online: 12 godz 35 min 53 s
|
![]()
Nie napiszę nic specjalnie odkrywczego niż to że było CUDOWNIE!!
Największe podziękowania oczywiście dla Łucji - jeżdżenie pod takim przewodnictwem to zaszczyt!! Ogromne dzięki także dla chłopaków promotorowych za obstawe no i mojej prywatnej obstawie - Marcinowi wielkie dzięki :* No i przede wszystkim wszystkim femdurowiczkom!! Było rewelacyjnie ![]() A te błota, łąki, widoki, komary.... bezcenne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Elutka, rozumiem że latałaś już na Dominatorku ?
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
oj zazdroszczę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
![]() Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
Aloha!!!!!!!!!
co to był za weekend!!!! super super najsuperowszy !!!! Lejdis jesteście najlepsze na świecie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili sie do organizacji tego spektakularnego Lejdisowego spotkania, które na pewno zapisze się WIELKIMI LITERAMI w historii!!!!! ![]() ![]() Łucjo- matko pszczoło Organizatorko, źródle pozytywnej niewyczerpalnej pozytywnej energiii!!! Dziękujemy za wszystko!!!Pełen sukces na każdym polu!!!!!!! ![]() p.s. szczęka mi opadła na twój widok o 6.00 pod domkiem, no ale jak na matkę przełożoną organizatorkę przystało, 3ba było „dziecię początkujące” w podróż powrotną wyprawić ![]() ![]() Medal dla Oli i Łucji za Lejdisowe kreacje!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Oli i dziewczynom na potworach- big dzienkówka za kupę bezcennych rad dla początkujących!!! zarażacie enduVirusem i to bardzo skutecznie !!! Chłopaki jesteście - the best!!!! Wasze wsparcie duchowe i techniczne bezcenne!!!! Z uśmiechem i cierpliwie wspieraliście Nas w naszych koleinowo-błotnych upadkach, naprawialiście cośmy popsuły, ![]() ![]() Cieszy, że grono Dominek rośnie w siłę!!!! ![]() ![]() już nie mogę się doczekać, kiedy znowu się spotkamy!!!!! ![]() p.s2. ktoś może znalazł moją kiecę? ściskam wszystkich Megi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]() ![]() Nie wiem od czego zacząć, wiec zacznę od fotek ![]() ![]() Lejdis na starcie ![]() ![]() Wdziękiem i gracją oczarowały wszystkich i wszystko. Tu Policjantów ![]() ![]() Tu telewizje ![]() Elutka tuż przed samym startem, zdecydowała się dotrąbkować lewego buzera ![]() ![]() Bez komentarza ![]() ![]() W oczekiwaniu na nasze Lejdis ze świata sportu ![]() Wyjeżdża na start jako 1sza, francuska DUFRENE Blandine na GAS GAS 250, w prawej numer 22 to PUY Ludivine również z Francji na Gas Gas 300 ![]() ![]() ![]() Z numerem 79 BOUISSON Stephanie, Francja na Yamasze, obok z numerem 5 ROSSAT Audrey, również Francja ![]() Audrey Rossat ![]() Najbardziej uśmiechnięta zawodniczka to Australijka PARKER Alison, startująca z numerem 77 ![]() ![]() Start i ukłon zawodniczek w strone naszych Lejdisek ![]() ![]() ![]() A one im na to tak ![]() ![]() ![]() Ucuś jak zwykle się wzruszyła ![]() ![]() Zawodniczki pojechały na trase, a Leidis wracają do robienia obciachu ![]() CDN... Ostatnio edytowane przez rambo : 14.06.2010 o 13:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Lejdisy-Pamiętacie? | bajrasz | Lejdis | 3 | 29.12.2012 15:40 |