![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Da sie, ja ją na żagle zabieram.
Normalna przeciwdeszczowka, ale z niskim kołnierzem i bez kaptura. Rękawy maja rzep. Kółek nie mam na magnesach nie odnotowałem. Wentylacja to mistrzostwo świata. Przestałem jeździć w zbroi, chyba ze na stricte off wypady w temp 30 st. U mnie żadna inna revit,klim nie była wygodna, ba powiedziałbym ze wręcz bardzo niewygodna, a mierzyłem różne rozmiary. Carese jakby ktoś szył na moja posturę. Ostatnio edytowane przez qbaRD07 : 20.02.2020 o 21:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]()
No dobra, przeciorałem kurteczkę dość intensywnie przez x tygodni.
Potwierdzam kółeczka od magnesów zaczynają się pojawiać. Funkconalność nadal super, kurtała po kilku tysiakach z czego kilka dobrych setek w ofie bez śladu zużycia (pomijając magnesy). Goretex robi robotę jako ocieplacz. Nie zdawałem sobie sprawy jaki komfort termiczny to daje. Do tej pory zakładałem jedynie jak padało na wierzch. Polecam Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Nic odkrywczego. W ciuchach BMW Rallye masz dokładnie tak samo i wcale nic sie nie wałkuje. Zakładałem membrany wpinając je w środek ciuchów a i zdarzało się że zakładałem na kombinezon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
![]() |
![]()
Może i nie odkrywczego ale w moich np taka opcja nie występuje.
I podpinka i membrana ma swoje miejsce do wpięcia od środka. Pozostaje zobaczyć to na żywo.
![]() |
#5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 10 godz 27 min 5 s
|
![]()
Ja też tak jeździłem w deszczu i jest Oki.
Jedyne ryzyko to wywrotka gdy masz GoreTex na wierzchu bo momentalnie przetarte i idzie do kosza |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2014
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 10 godz 50 min 24 s
|
![]() Cytat:
Ten patent że membrana jest oddzielnym ciuchem ma dla mnie przede wszystkim te zaletę, że nie trzeba brać softshella czy bluzy na wyjazd. Zawsze to trochę mniejszy bagaż 😉 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
![]() |
![]()
Tu mają w dobrej cenie, ale ostatnie sztuki więc wąska rozmiarówka: https://kaski-czesci-motocyklowe.pl/...ch&s=carese+II
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Miasto: Zachodniopomorskie
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 11 godz 9 min 36 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka |