|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
starych japonskich enduro w dobrym stanie za male pieniadze juz nie ma. kto wierzy, ze sa konczy jak moj klient. chcesz miec ladne xt/dr/nx - plac. oszczednosc zawsze sie konczy klopotami + rynek jest tak wydrenowany, ze nawet majac pieniadze nie ma z czego wybrac. mamy 2024 - nie 2004. to na moim stole ma 37 lat i blizny po wielu 'szwagrach'.
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Ten stojak do silnika fajny masz, pewnie sam zrobiłeś ?
![]() Dobre stare można naprawiać i ja rozumiem chłopaka bo coś teraz kupić dobrego to nijak ma się do taniości ale taka lekcja kosztuje.
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
jak dr600s zrobiona to jest fajny rekultywator. sucha wazy 138kg. pali tylko z kopa ale bardzo chetnie. stojak z Larssona - nie wyspawalbym i pomalowal za kase jaka zaplacilem. cos ~190pln. do tego zupelnie nie umiem spawac
![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2023
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 dzień 10 godz 36 min 18 s
|
![]()
Nowa motoryzacja w większości jest już tylko droga, także ten ... Bedziesz Szynszylu jeszcze naprawiał te graty. Chyba ze z cześciami bedzie krucho.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
no i kto ma pomysl jak moglo dojsc do takiego uszkodzenia w tym miejscu? ja nie mam zadnej prawdopodobnej koncepcji i widze cos takiego po raz pierwszy
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Może coś było podgrzane?
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
działem plazmowym z Gwiazdy Śmierci? to jest mega twardy material z jednej i drugiej strony + klin. zapolerowalem to lekko, podgrzalem koło i wrzucilem na podane Nm. sily to wielkich nie przenosi wiec niech siedzi, ale zastanawia mnie co tak bylo grane.
![]() |
#8 | |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 11 godz 50 min 29 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 21 godz 18 min 55 s
|
![]()
Melon może mieć rację, teraz moda na indukcyjne podgrzewanie, kto wie. Znalazł byś tam Szynszyli powód żeby to grzać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2023
Motocykl: Transalp 650 RD11
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 20 godz 45 min 2 s
|
![]()
Podgrzewanie indukcyjne mogło by zostawić przebarwienie, ale to zależy od temp. do jakiej było by grzane.
Mi to wygląda jakby ten klin czółenkowy zerwało i obróciło element na tym czopie. Niedługo, bo przebarwień od temp. nie ma, ale te zatarcia tak mi wyglądają. |
![]() |
![]() |