|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 23 godz 3 min 32 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kierowca bombowca
![]() |
![]() Cytat:
Na Izim mieliśmy na biedę z 400 osób i się działo. O kowidzie nikt nawet nie wspominał, bo nie było o czym, ani po co ![]() Na szczęście nasza Biała funkcjonuje w czasoprzestrzeni, do której zarazy nie mają dostępu, podejrzewam że wirusy się boją uczestników, a nie odwrotnie ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
![]() |
![]() Cytat:
Tylko żeby zwolennicy tematów wojennowirusowych nie zburzyli atmosfery ![]() Ale skoro twierdzisz że Biała się obroni ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Kierowca bombowca
![]() |
![]() Cytat:
![]() Nie ma obawy, wszelkie dyskusje odbywają się w nader kulturalnej atmosferze, tam na miejscu nikt nie próbuje wywoływać gównoburz ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 15 godz 35 min 6 s
|
![]()
Fazik ,
Sołtys w terenie ,więc odpiszę ja NA TĘ CHWILĘ---(TAKIE PLANY)--- ZLOT AFRYKAŃSKI W BIAŁYM BRZEGU ROZPOCZYNA SIĘ 9 WRZEŚNIA i będzie trwał........ (w naszej pamięci długo) NIE PLANUJEMY ŻADNYCH OGRANICZEŃ DLA NASZYCH PRZYJACIÓŁ. Pieszo, rowerami, motocyklami,autami-(egal wie-to dla Fazika)-- ZAPRASZAMY--detale później. CZEKAMY Ps. o zdjęciu zapomniałem ale wszystko u mnie leży |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Mnie też nie szło rozkładanie namiotu! Dziwna sprawa. Mam te same.objawy. Po raz pierwszy rozbijałem na kolanach bo błędnik mi zwariował. Miałem też trudności logistyczne (tropik usiłowałem rozbić na lewą stronę) ale na szczęście dobre dusze pokazały mi mój błąd i dopialem swego
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 11 godz 58 min 34 s
|
![]()
Czyli można nazwać to epidemią wirusa dtn bo jak widać to już nie tylko jednostki łapie. Sołtys, Stopa i cała tejestracja musi definitywnie zwiększyć dawkę jednostkowa aby zwalczać tego wirusa żeby lockdownu nie bylo.
Herr Stopa, fajnie że jesteście normalni ![]()
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 15 godz 35 min 6 s
|
![]()
Właśnie że NIENORMALNI
bo w obecnych czasach normalność jest ""inna"". MotoMauro--dwie więcej ,ale w którym rzędzie.? NASZA flaga ciągle CZARNA ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: OOL-OPOLSKIE
Motocykl: RD07
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 8 godz 2 min 49 s
|
![]() Cytat:
![]() Całkiem możliwe że tak jak u wielu stawiaczy mobilnych wigwamów w Białej/ym, miałyby miejsce mocno niestandardowe rozkminy i rozwiązania inżynieryjne, a w sytuacjach mocno podbramkowych błagalne modły do Ozyrysa o odwołanie zaćmienia i pomroczności jasnej, oraz rychłe przywrócenie stabilnej grawitacji!.. -Ale tak czy owak, prosto czy krzywo, -jakieś tam szpiczaste chałupy w podzięce i ku czci ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Nie wiem co musiało by się wydarzyć żebyśmy nie widzieli się we wrześniu.
Biała będzie i amen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2020 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 470 | 22.07.2021 10:39 |
Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2019 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 455 | 28.07.2020 14:19 |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 12:49 |