|
![]() |
#1 |
Turysta DualSport
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Chorzów
Motocykl: KTM 1200 6T
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 4 godz 17 min 43 s
|
![]()
Tak, obczajał i nawet pisał Ci na
![]() ![]() Końcówka obojetna, bo i tak trzeba ją odciąć, żeby znaleźć +5V i -5V. + i - dajesz następnie na 1-szy i 4-ty konektor w ,,stacji dokującej'' Larka.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 min 7 s
|
![]()
Sowizdrzale - pamiętam!
![]() Ino nie do końca rozumiałam, czy mówisz o o tym, co ja myślę ![]() A możecie wskazać jakis konkretny przykład, co by się nadało? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 3 godz 39 min 46 s
|
![]()
Trochę OT - czy ma ktoś jakiś kontakt do oddziału w Warszawie bo od ponad 3 tygodni moja nawigacja jest w serwisie i cisza.
Wg infolinii (mam wrażenie, że pomimo kierunkowego [22] mieszczą się gdzieś indziej niż w W-wie) jeszcze w maju odesłali ją na Matuszewską. Niestety tam ani nikt nie odbiera telefonów ani nie raczy odpisać na mojego maila. Serwis Larka w każdym razie to niezła porażka :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Słupno
Motocykl: DR 800
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 18 min 48 s
|
![]()
Chyba nie tylko serwis to porażka. Wiele razy próbowałem zamówić widniejący na ich stronie uchwyt samochodowy CM35AT. Napisałem do nich niedawno maila i o dziwo dostałem odpowiedź, że dystrybucją ich produktów zajmuje się firma ABC Data. To zadzwoniłem do tej Daty a oni, że tylko współpracują z podmiotami gospodarczymi czyli po prostu z jakimiś hurtowymi odbiorcami a listę firm mogę wyszukać na pclink. Wyszukałem sobie zatem firmę nawet niedalko mnie i dzwonię w temacie uchwytu. Odpowiedź: "Panie kup Pan sobie jakiegoś TOMTOM'a to akcesoria będę prawie od ręki. Do Larka nie ma nic". Śmiechu warte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Białystok
Motocykl: KTM 525 EXC 6 dni
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 1 godz 50 min 41 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Wiecie co.... mam Mio P350. 3 lata go męczę, moczę i brudzę. I działa bez zająknięcia
![]() Cieszę się że nie uległem masowemu kupowaniu larków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
LOŻA SZYDERCÓW
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: LEGNICA
Motocykl: RD07a
Przebieg: 9999999
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 12 godz 15 min 51 s
|
![]()
hehe ja natomiast mam 2 szt
![]() ![]()
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Otwock k. Warszawy / Ostrołęka / Toruń
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 4 godz 56 min 58 s
|
![]()
Powiem trocę z innej beczki, a może i na temat. Padł mi Lark, o którym mowa, pod koniec okresu gwarancji (nie mógł wyszukać sygnału GPS). Pojechałem bezpośrednio do serwisu (ja wolę od ręki, z człowiekiem w cztery oczy) i przyjeli moją reklamację, a po 20 dniach przy mnie gościu otworzył nowe opakowanie, dał mi nowe urządzenie i znowu gwarancję na kolejne 24 miesiące :-)
Nie chciał dać inych elementów z pudełka, powiedział, że będzie miał dla tych, którym one padły (np uchwyty) lub na sprzedaż. Tak więc ja do serwisu Larka nic nie mam Podpowiem, trzeba jechać w Wawie na Matuszewską 14, tam już pokierują Pzdr M. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gadzik
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Człuchów
Motocykl: ktm adventure
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 5 godz 20 min 23 s
|
![]()
Też tak miałem , że gubił sygnał , już myślałem że to jego czas, ale się myliłem wystarczyło pogrzebać w ustawieniach, tych których się ustawia satelitę? Mój Lark już służy mi trzeci rok , i nie ma łatwego żywota , potraktowałem go karszerem w trakcie mycia moto bo w końcu wodoszczelny , no okazało się że nie do końca woda zalała cały wyświetlacz , no i Lark kaput
![]() ![]()
DR 800 XRV75 950 S 1090 R 790 R Ostatnio edytowane przez gruby : 05.06.2013 o 22:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mocowanie Lark 35AT | ATomek | Zastosowanie praktyczne | 9 | 28.10.2013 18:04 |