|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Tak jak napisał Stopa nic nie wiemy.
W tym terminie było kilka zlotów więc też nie mamy pewności czy to na pewno do nas. W niedzielę przed wyjazdem z ośrodka dostałem trzy telefony o wypadkach z udziałem motocykli na odcinku do Piotrkowa, więc ten weekend zebrał swoje żniwo. Na tę chwilę nie mamy pojęcia kto to był, ale mamy nadzieję że jak najszybciej wrócą do zdrowia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
bezyjaj - gdyby był to ktokolwiek z forum to już na pewno byloby coś wiadomo.
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Łomżewo
Motocykl: AT-NAT
Przebieg: 80000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 19 godz 22 min 40 s
|
![]()
pany, może ktoś znalazł metalowy kubek (zwykły blaszak za dyszkę z kauflanda)
dla mnie ma wartość sentymentalną... jest na nim charakterystyczna naklejka. zaginął lub nieświadomie został pozostawiony gdzieś w okolicach bramy wjazdowej, a disco w piątek późną nocą, a wczesnym rankiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Wszystko co znaleźliśmy jest w kartonie, razem z rzeczami z ubiegłego roku i jeszcze poprzedniego. Gwarancji nie dam że jest bo nie pamiętam, ale Stopa jak będzie miał chwilę to sprawdzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Na razie nie wrzucę
![]() Mogę ogarnąć to ale dopiero za 3 tygodnie. Teraz mam małe urwanie głowy w robocie, w piątek nad ranem wylatuje na tydzień na szkolenie. Wracam i dzień później wylatuje moja siostra. Więc praktycznie to będę mógł podjechać i zrobić zdjęcia koło 10 października. Ale chyba nie ma z tym ciśnień bo cały zlot wszystko leżało na recepcji i nikt niczego swojego nie rozpoznał ![]() ![]() ![]() Ot taka magia powitalnej lufy. Jak Stopa znajdzie chwilę to może wrzuci jakieś zbiorcze zdjęcie tego co znaleźliśmy, ale nic nie obiecuję, bo wiem że też jest zawalony robotą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 12 godz 42 min 11 s
|
![]()
Sołtys, wróciłeś ze szkolenia?
Na niemieckim FAT które ledwo zipie robią co roku zlot w czerwcu. Admiralicja zlotu postanowiła że wjadą tylko Ci co mają w sobie 3x najbardziej skuteczna szczepionkę wszechczasów na najbardziej zabójczego wirusa w historii ludzkości. Przyjechała ledwo połowa ludzi na zlot i jeszcze były kwasy. To ostateczny koniec niemieckiego FAT z którego zrobiono korporacje. Piękne regulaminy tam mieli na wszystko i każdą okazję, surowo je egzekwowano i ostatecznie gwóźdź wbili w ta trumnę. Chce pokazać jak kruche dziś wszstko i tym bardziej trzeba trzymać się razem bez względu na to co się dzieje "na dworze". Mam nadzieję że widzimy się we wrześniu.
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 23 godz 3 min 32 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: OOL-OPOLSKIE
Motocykl: RD07
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 8 godz 2 min 49 s
|
![]()
Ha, ha, -dokładnie!..
![]() Do tego każdy 'pacjent' przejawiający oznaki strudzenia długim przylotem, odwodnieniem, czy zbyt ociężałymi ruchami, -jest z troską namawiany (skutecznie!) na prewencyjne przyjęcie kilku dawek cudownego eliksiru na raz. Jak magiczne ma to właściwości, wie każdy kto choć raz skosztował!.. mniam!.. ![]() ![]() Gdyby tak Sołtys ze Stopą wraz ze zlotową rakieta wypełnioną uskrzydlającym eliksirem wylądowali w czasach starożytnego Egiptu, to współcześni turyści mieliby o dwie piramidy więcej do podziwiania.. -Opcja że w ogóle nie powstałaby żadna jest mało prawdopodobna!.. ![]()
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Tylko że po tej szczepionce nie szło mi rozkładanie namiotu, ale później już było tylko lepiej 😁
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2020 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 470 | 22.07.2021 10:39 |
Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2019 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 455 | 28.07.2020 14:19 |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 12:49 |