|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() |
![]()
No pewnie w złożeniach mógłby wystąpić komfort termiczny po atrakcjach
![]() Ja tam się boję złego głównie na przedzie. Kilka razy mnie licho zaskoczyło, i na dużym i na małym moto. Na CRF300L po asfalcie jeżdżę zachowawczo, prawie nie używam przeciwskrętu, w zakrętach robię głównie counter-leaning i dosiadam zbiornik. Taka jazda na minecrafta. Tyłu jeszcze w swojej karierze nie zdołałem przeciągnąć tak żeby mi skoczyło ciśnienie. Czasem pomyszkuje, ucieknie kilka cm w bok, zerwie przyczepność i zamieli nie wtedy kiedy ja tego chcę, zwiększy 3-krotnie drogę hamowania ![]() No ale ja motogówniarz jestem. Także ten... Tfu tfu!
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
to ja może klasykiem:
lorgaz, lorgaz ty chuju ![]()
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2021
Motocykl: CRF300L
![]() Online: 13 godz 33 min 48 s
|
![]()
Szkoda ,że jeden z drugim znawcy motoryzacji i języka polskiego nie byli tacy mądrzy na zadane pytanie odnośnie montażu handbarów.
Żenada |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
![]() Online: 1 tydzień 15 godz 55 min 26 s
|
![]()
nie zamykajcie mojego tematu 🤣
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Micek - jesteś tu od niedawna i za bardzo bierzesz do siebie. Nikt Ci nie jest wrogiem a sam szukasz antagonistów odnosząc się w ten sposób. Zresztą nie po raz pierwszy.
Zaproponowałbym odrobinę więcej dystansu do samego siebie. Ale naprawdę mi nie zależy. Nie chcę mówić o pokorze ale skoro mówisz o żenadzie to może jednak się nad sobą zastanów. Taka nieśmiała propozycja.
![]() |
#6 |
Moderator
![]() |
![]()
Dokładnie Micek, nie bierz do siebie, trochę tu sobie żartujemy ale większość z nas wie co to dysleksja oraz że sporo nam brakuje do bycia chodzącymi motoencyklopediami.
Jesteś w tym wątku pierwszą osobą która znalazła i podsumowała różnice w budowie zespołu rolgazu pomiędzy CRF300L a Rally. To jest wartość wniesiona przez Ciebie i każdy musi to przyznać. Także teraz uśmiech i więcej takich wartościowych postów!
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Oł je!
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
![]() Online: 1 tydzień 15 godz 55 min 26 s
|
![]()
kupowaliscie na aliexpress jakies oslony alu/metal? jak spasowanie? ponoc roznie bywa... interesuja mnie oslony pompy hamulcowej tyl, zebatki przod, byc moze jakies kratki na swiatla. jesli spasowanie jest choojowe, to wezme z bikerzbits, albo zeta/accel. tylko 2x drozsze takie oslony zebatki. widzialem gdzies na fotach, ze ktos mial prawdopodobnie z bikerzbits boczne oslony silnika z plastiku. jak to w rekach wygląda grube to w miare?
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: GG ES700
![]() Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
|
![]()
Mam kilka elementów z aliexpress. Szczerze mówiąc byłem pod wrażeniem jakości. Trzeba tylko brać z ofert które mają już jakieś opinie bo inaczej to trochę saperka.
Posiada: - aluminiowe nakrętki na wentyle - aluminiowa nakrętka wlewu oleju - aluminiowa osłona łańucha jak na zdjęciu - tu szczególnie miałem wow jak bardzo solidnie jest wykonane, nie ma lipy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 5 godz 43 min 56 s
|
![]()
https://pl.aliexpress.com/item/10050...21ef1c24BOb9oc
Zamówiłem takie coś, 3 tygodnie szło, chyba nie cała stówa, ostatnio zakładałem. Nie mam doświadczenia w doposażaniu motocykla, kawałki plastiku ... , w dodatku nie jest to idealnie spasowane, mocowanie trytytki - żadna z zestawu sie nie nadaje - postrzelały zanim dociągnąłem do końca, dla mnie to jest warte max 50zł z wysyłką, na moje potrzeby to w sumie mogłem ramę folią okleić ale ciul ... zamówiłem i zobaczymy jak to się będzie trzymać. Są chyba inne dostępne osłony bardziej "firmowe" ale sporo droższe - gdzieś to widziałem może na zagranicznej stronie albo na jakim filmiku jutub z CRF 300. Ale zaznaczam ... nigdy nie doposażałem motocykla to może marudze, może to dobra opcja i cena. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Modyfikacje Husqvarna 701 | 7Greg | Husqvarna 701 | 502 | 02.11.2024 11:05 |
Modyfikacje przy DCT | mdxmd | NAT - Warsztat | 30 | 03.04.2019 10:02 |