![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Zakonserwowany
![]() |
![]() Cytat:
Kozystałem też z tej mety w Baia Spire : https://www.google.pl/maps/place/Pen...8!4d23.7067111
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: XT1200Z
![]() Online: 3 dni 13 godz 40 min 39 s
|
![]()
W sobote 01.08 planuje jechać do Rumunii przez Węgry. Z tego co piszecie to nie ma problemów z powrotem, z kolei gov.pl mówi, że jak wracasz z żółtego kraju (Np.Rumunia) to masz kwarantanne na Węgrzech..hmm..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
Tą kwarantannę ma obywatel Węgier , Ty wracając tranzytem nie masz jakiegokolwiek problemu z powrotem przez Węgry. Sprawdzone.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Ronin78 - pozostawmy może ten wątek na informacje o granicach, przejezdności. Wątek nt. przemyśleń również jest: w HP "koronawirus".
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
nic odkrwyczego nie napiszę ale wro budapeszent i zuruck zrobiłem jednego dnia nawet nie pytany co i jak. na stacjach jakieś maski - tak poza tym chwb.
jest jak mówię od dawna - ten wirus nie wyparuje. musimy z tym żyć i nie ma się co pipać w szczypę. M
![]() |
#6 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Bez problemu w obie strony.
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Wjechalem dzisaj do Czarnogory z Chorwacji. Objechalem Kotor i wrocilem . Wbili mi pieczątkę do paszportu. Po jutrze wracam do kraju przez Wegry i Slowacje mam nadzieje ze się nikt nie przyczepi. W Czarnogórze maski nawet na ulicach noszą. Ludzi nie ma . Drogi puste. Można moto śmigać jak talala
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#8 | |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 33 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
A nic. Jestem na wakacjach samochodem a długo na dupie nie usiedzę :-) Pożyczyłem tez rower, co by zrobić hat trick na Sv. Jure. 2004 samochodem, 2019 motocyklem, 2020 ma rowerze. Afryka czeka na tatusia w garażu w domku :-)
![]() Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Widzę, że nowa knajpa widokowa już działa choć pusta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |